Eduardo ne igra u Dablinu?

Prilikom jedne akcije u 20. minutu Brazilac Eduardo povredio se, pa je morao da napusti teren. Njemu je nakon toga stavljen gips na lakat i neizvesno je da li će u četvrtak igrati u Dablinu protiv Šemroka u 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Aleksandar Ranković i Vladimir Volkov, takođe, su se požalili na povrede, pa su i oni pod upitnikom za četvrtak", kazao je Stanojević.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kazao je posle pobede nad Novim Pazarom od 5:0 u prvom kolu Super lige Srbije, da su njegovi igrači "na pravi način počeli prvenstvo" i da je to model igre kojem treba da teže.

"Igrali smo takmičarski i atraktivno. Protivnik nam je samo jednom ozbiljno ugrozio gol, u prvom poluvremenu. Ovo je model igre kojem trebamo da težimo. Na pravim način smo počeli prvenstvo", kazao je Stanojević novinarima posle utakmice na stadionu u Humskoj.

Strelci za crno-bele bili su Eduardo u 16, Nemanja Tomić u 45, Saša Ilić u 54, 17-godišnji Lazar Marković u 83. i Stefan Babović u 86. minutu.

"Držali smo ritam tokom celog meča. Raduje me i što su neki igrači podigli nivo borbenosti. Želimo da igramo ovako i da postignemo što više golova u narednim mečevima", dodao je Stanojević.

Trener crno-belih nije želeo puno da priča o odluci da mladog napadača Marka Šćepovića ne uvrsti ni među rezerve za večerašnju utakmicu.

"Šćepović je naš biser, ali neke stvari kod njega moraćemo da menjamo
", naveo je Stanojević.

On je dodao da je "oduševljen" što je došlo oko 2.000 gostujućih navijača u Beograd.

"Znam da će nam u Novom Pazaru biti mnogo teže. Znamo koliko ljudi tamo vole fudbal i želim im dobre rezultate", rekao je Stanojević.

Trener Novog Pazara, novajlije u Super ligi, Mihajlo Ivanović kazao je da je njegova ekipa očekivala "više od meča u Beogradu".

"Očekivali smo više, pre svega u rezultatskom smislu, iako smo znali da dolazimo u goste šampionu. Malo šta može da se kaže posle poraza od pet nula, nemamo nikakvo opravdanje. Okrećemo se sledećoj utakmici sa Radom i pokušaćemo da tražimo rezultate tamo gde imamo šansu
", naveo je Ivanović.

(Beta)

Pogledajte još