OČI U OČI NAKON SUKOBA: Ivan Marinković otkrio Filipu Caru da ga je prijavio za nasilje (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" Filip Car nasrnuo je na Ivana Marinkovića, zbog čega je odlukom Velikog šefa kažnjen oduzimanjem mesečnog honorara. Marinković je juče ovim povodom dao izjavu u policiji.

Na društvenim mrežama su krenuli da kruže komentari da je reagovala i policija, a ove navode je potvrdio i Ivan, koji je priznao Caru da je bio u policijskoj stanici i da je dao izjavu o ovom slučaju.

- Filipe, ja nisam došao da se bavim time. Od tebe to nisam očekivao - rekao je Marinković.

- Nisam ni ja od tebe. Da li si me prijavio muriji? - pitao je Car.

- Dao sam izjavu - rekao je Ivan.

- Pi*am ti se na izveštaj i tebi u usta. I onom sudiji, ako to bude uvažio. Ti bi voleo da mi vidiš leđa - besneo je Car.

- Ja ne bih voleo - rekao je Marinković.

- Videćeš mi leđa da striktno ako odavde idem u zatvor. Za šta si ti mene prijavio? Da li si ti normalan? Ni u Americi ti ne bi uvažili ovu prijavu - rekao je Filip.

- Što se mene tiče, ja nikada nikog nisam prijavio. Ja sam ovde došao da se verbalno obračunavam sa svima. Mene to nije zabolelo, ali ne želim da se to nastavi - rekao je Ivan.

Ostaje nam da vidimo kako će nadležni organi reagovati na ovu prijavu i da li će Car imati probleme sa zakonom, s obzirom na to da ovo nije prvi put da je prijavljen za nasilje.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još