NAKON SRČANOG UDARA: Preminula Liza Meri Prisli - jedina ćerka Elvisa Prislija

Liza Meri Prisli, ćerka Elvisa Prislija, umrla je u 55. godini nakon teškog srčanog udara koji je doživela u svojoj kući.

Vest o njenoj smrti stigla je samo nekoliko sati nakon vesti da je primljena u bolnicu.

Kako piše TMZ bolničari su pokušali da je reanimiraju u njenoj kući, i nekoliko puta su pokušali da je vrate u život na putu do bolnice gde je preminula.

Liza Meri Prisli pronađena je u četvrtak u svom domu u Kaliforniji. Nju je u spavaćoj sobi pronašao bivši muž, koji živi na zajedničkom imanju, pokušao da je oživi i pozvao hitnu pomoć.

Prevezena je u bolnicu, ali lekari nisu mogi da joj pomognu. Pretpostavlja se da je doživela infarkt.

Vest o njenoj smrti potvrdila je i njena majka Prislila Prisli.

- Teška srca moram podeliti tužnu vest da nas je napustila moja predivna ćerka Liza Meri. Bila je najstrastvenija, najsnažnija žena puna ljubavi koju sam ikada upoznala. Tražimo privatnost dok pokušavamo da se nosimo s ovim teškim gubitkom. Hvala vam na vašoj ljubavi i molitvama. U ovom trenutku neće biti dodatnih komentara - rekla je Prisila.

Inače, Liza je u utorak bila na dodeli Zlatnih globusa. Ona i njena majka bile su prisutne da bi podržale Ostina Batlera, koji je osvojio Globus za ulogu Elvisa Prislija.

Liza Meri rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Grejslend u Memfisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog udara.

Liza Meri Prisli bila je jedino dete slavnog pevača Elvisa Prislija i glumice Prisile Prisli. Pošavši stopama svog oca, Liza je takođe bila pevačica, a objavila je tri albuma.

Njena muzička karijera započela je debitantskim albumom "To Whom It May Concern" iz 2003. Sledio je album "Now What" iz 2005. godine, a oba su dospela među 10 najboljih na Bilbordovoj listi albuma 200. Treći album, "Storm and Grace", objavljen je 2012.

Bila je poznata i po brakovima sa poznatim ličnostima: Majklom Džeksonom, Nikolasom Kejdžom, Denijem Kjuem i Majklom Lokvudom.

Imala je četvoro dece, a njen sin Bendžamin Kju je 2020. godine izvršio samoubistvo.

Izvor: Danas/Nova.rs
Foto: Lorraine - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još