MUK U BELOJ KUĆI: Zvezdan Slavnić iskreno o intimnim odnosima sa Anđelom Đuričić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Darko Tanasijević zamolio je Zvezdana Slavnića da prokomentariše svoj seks sa Anđelom Đuričić.

- Ona nema taj trenutak da uradi to da stane u kameru, ima trenutak odbrane od svega, za*ovnja se! Od početka nije trebalo da naglašava da li ćemo se ljubiti ili ne ili da li ćemo imati nešto drugo. Brzopleta je! Ništa nije tabu ovde, u tom trenutku nisam video ni kameru ni ništa već samo nju. Isti mi je đavo, bio u mraku ili ne. Nije da me je zadržala time što je imala seks sa mnom. Bilo bi neprirodno da nije došlo do ovoga. Nema tu da ja nešto foliram, nije mi prirodno da ne dođe do toga - rekao je Zvezdan.

- Žao mi je što ispada najgora što je pogazila svoje stavove. Jeste ih pogazila u ljubavi, ona ne treba više ni da komentariše. Nije se promenila kao osoba, ona je to što jeste. Ja imam raspravu sa njom zbog njenog ponašanja prema drugim ljudima. Ja nemam 19 godina i znam da to mora da se desi - rekao je Slavnić.

Anđela je čekala Zvezdana da idu do paba, kada joj je prišla Milica Veselinović.

- Vidi kako je njemu teško što ti kometarišu loše, baš je dobar - rekla je Milica Anđeli.

Nakon toga su Anđela i Zvezdan otišli u pab gde su razgovarali sa Lepim Mićom.

- Ne možeš da kažeš da je imala seks da bi spasila vezu - rekao je Mića.

- Nisam. Ja sam rekao da je suludo da smo imali zbog toga seks, a ona mora da ćuti, da ne komentariše toliko - rekao je Zvezdan.

- Da si rekla da si se toliko zaljubila da si zbog njega pogazila sve kodekse, niko ti ništa ne bi rekao - dodao je Mića.

- Ja ne pridajem značaju njihove komentare - rekla je Anđela.

- Ti se konstantno pravdaš, konstantno pokušavaš da se opereš - rekao je Zvezdan.

- Jesi li ti slušao šta ja pričam? Nisam ja to rekla - dodala je Đuričićeva.

- Alo bre konsantno si se pravdala, ne odustaješ - nastavio je Zvezdan, a Anđela ga je prekinula.

- Ja sam to i rekla - dodala je ona.

- Ajde ućuti bre, reci jesam i kraj - rekoa je Lepi Mića.

- Sada ću da im kažem da to nije prvi put, imali smo pre tri dana, niko nije znao i nije se videlo i šta sada - rekao je Slavnić.

- Ovde svako ima pravo na komentar, ali mene to ne zanima - rekla je Anđela.

- Ti ćeš na svaku rečenicu imati nešto da kažeš. Priznaj da si imala, pogrešila i to je to. Ti si na mostu, sa jedne strane je lav, sa druge medved i nemaš gde, to si ti. Trebalo je da kažeš da si se zaljubila i da si imala kodekse koje si zbog njega pogazila - rekao je Mića.

- Ali ja sam to rekla, ja sam rekla da mu neću biti prolazna stanica u životu - dodala je Đuričićeva.

- Kako god ti rekla, i šta god ti rekla uvek će se nadovezati a zato treba kratko i jasno - dodao je Zvezdan.

- Napravila si grešku jer si rekla kao da te je on uslovljavao, ali si se ispravila posle - dodao je Mikica Bojanić.

Nakon razgovora u pabu zadrugari su se vratili u Belu kuću.

- Ja bih voleo da, da ponovim, da apsolutno nema nikakve veze to što se tiče se**a i moje uslovljavanje, nema veze sa životom. Ovo što se desilo spontano, desilo bi se danas, sutra. Žao mi je što se ona napada i što su pitanja sva upućena njoj...Ja sam ovde najgori. Ubedljivo najgori, a ako uđemo u ponašanje mog života dok nisam ušao ovde, ja sam apsolutno najgori, možda mogu da se poredim sa Kristijanom, ali mislim da sam gori i od njega. Ne nije smejurija to što sam ostavio tamo nekog. Ja bih voleo da sve to pređe na mene, uradila je stvari za koje je pričala da neće. u ljubavi je, nju nije promenilo kao osobu. Ako se ja vratim šta sam ja radio u životu, daj ljudi nemoj da me zaje**vate. Ja kažem, ona je uradila stvari za koje je prošle godine skakala ljudima na glavu, što se tiče ljubavi, a sada joj se sve vratilo, da, a što se tiče ostalih stvari ne mogu da joj prismrde! - završio je Zvezdan izlaganje.

- Rekao si u pabu da si imao seks sa Anđelom i pre tri dana - rekao je Darko.

- Da, evo sad i to kažem. To je što se tiče toga da li ja moram da krijem ili ne. Ja sam nju pogledao, ona je ustala i rekla je. Da rekao sam u pabu. Neminovno je da će da se desi, nema šta ja tu da lažem, nisam lagao za veće stvari, a sad ću za ovu, nazovimo, glupost. Ne branim je u ovim stavovima što je pogazila, ali ću da je branim u ostalima koje ne mogu da joj kojekakvi nametnu. Ako ćemo tako, šta su radili ovi ljudi, pa sam mogao da uperim prstom. Ne mogu nikoga da osudim, iza toga stojim. Ne volim preterivanje! Mene to nervira i laž. Nikoga, ne mogu i neću nikada osuditi ni za jednu stvar koju uradite, jer bih bio pokvareni ljigavac i bio bih sam sebi smešan... - rekao je Slavnić.

- Ja se nisam branila, rekla sam da svako može da mi kaže šta hoće. Neću ja sutra ili večeras iz želje, ponovo to uraditi. Svako shvata onako kako želi da vidi nas i našu vezu - rekla je Anđela.

- Sva priča se svodi da se samo ona krivi za ovo danas preko dana - ubacio se Mikica.

- Zvezdan nije pričao ono što sam ja pričala. Ja sam pričala, nije on! - rekla je Anđela.

- Ja sam najgori! Ne što se tiče ovoga. Ja verujem da ona ne zna kako u tom trenutku da se lepo izjasni, ona samo taj deo da skapira da lepo to upakuje bez ikakve laži i bilo čega - rekao je Slavnić.

- Što se ti nisi suzdržao - pitala je Marija Kulić.

- Ja u sebi imam ugrađen klik-klak u srcu, sve ostalo mi je od krvi i mesa - odgovorio je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još