SVE ĆU UČINITI ZBOG TEBE: Anđela Đuričić nastavila da se ponižava i molila Zvezdana Slavnića za ljubav (VIDEO)

Nakon što je Zvezdan Slavnić raskinuo sa Anđelom Đuričić i isterao je iz izolacije, zadrugarka je pokušala da pobegne sa rijaliti imanja u Šimanovcima. Kako u tome nije uspela, bila je očajna, te se jadala Lepom Mići i Jovani Tomić Matoroj. Nakon razgovora sa njih dvoje, vratila se u izolaciju kod Zvezdana, otkrila šta mu najviše zamera i pokušala da se pomiri sa njim, što je na kraju i uspela.

- Samo tražim od tebe da me razumeš. Želim da si tu, da si mi podrška, molim te, ništa drugo ne tražim od tebe. Osećam kao da nisi prisutan - rekla je Anđela.

- Dobro, saberi se - kazao je Zvezdan.

- Ja stvarno želim da te saslušam, ali želim i da ti saslušaš mene. Sat vremena sam pričala da od tebe ne dobijam dovoljnu pažnju. Jedno drugom smo najveća podrška. Sve ću uraditi zbog tebe. Osećam kao da sam sve uradila, a od tebe ne dobijam ruku podrške - rekla je Anđela.

- Ne mogu da kažem da ti nisam podrška - rekao je Zvezdan.

- Samo razgovor. Mogao si da kažeš da ti nije do razgovora - rekla je Anđela.

- Rekao sam ti - rekao je Zvezdan.

- Pričala sa i sa Mićom o tome, on je zreliji, zna neke stvari. Možda sam ja pogrešila, ali mi je izgledalo kao da si nezainteresovan za mene. Želim da se osećam kao žena u vezi, prirodno je da staneš na moju stranu i da budeš tu čak i kad uradim nešto loše. Izvini ako te smaram - rekla je Anđela.

- Sad mi se jako spava - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još