OSTALA SAM BEZ SNAGE I PALA: Kristina Radenković otkrila detalje zdravstvenog stanja nakon nezgode na zimovanju

Novinarka i voditeljka Kristina Radenković pre nekoliko nedelja je polomila oba ručna zgloba tokom skijanja u Francuskoj, a sada je otkrila da se oseća dobro i da joj nije bila namera da se javnost uznemiri.

Kristina je navela da se, nakon preloma oba ručna zgloba tokom skijanja u Francuskoj, oporavlja i oseća dobro, kao i da se u medijima pojavila netačna informacija da se njeno stanje iskomplikovalo zbog greške lekara.

- Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene - navela je voditeljka za Internet portal RTS-a.

Dodaje kako je bila odmah prevezena u hitnu pomoć i da su lekari već tada izrazili sumnju da će morati da operiše desni zglob, dok je na levom bio lakši prelom.

- Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor Nemanja Jovanović sa Instituta "Banjica" dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju - rekla je voditeljka RTS-ovih kvizova "Slagalica" i "Stigni me ako znaš".

Istakla je da je zahvalna doktoru Nemanji Jovanoviću koji joj je, kako navodi, ulio sigurnost i poverenje.

Kristina je dodala da joj je žao što je informacija o njenoj povredi uznemirila javnost.

- Nije mi bila namera da to ode u javnost, da sam htela, oglasila bih se putem društvenih mreža - napomenula je Radenkovićeva.

Navela je da se sada oporavlja i da je zahvalna na podršci kolega i prijatelja.

- Sada se oporavljam. U drugoj sam trećini oporavka. Zahvalna sam na velikoj podršci svih kolega sa RTS-a. Na posao sam dolazila uredno, sa gipsom. Prsti su mi bili pokretni, što je lekarima bilo naročito važno - rekla je Kristina.

Voditeljka poručuje da se, uprkos oporavku od povrede, priprema za festival "Pesma za Evroviziju" koji će se 1, 2. i 4. marta emitovati na Radio-televiziji Srbije.

Izvor: RTS
Foto: krisradenkovic/Instagram

Pogledajte još