BEBA STIŽE NA LETO: Mina Milutinović i Nemanja Nedović otkrili pol deteta koje očekuju

Manekenka Mina Milutinović i poznati košarkaš Nemanja Nedović će ove godine postati roditelji, a ova vest neizmerno je usrećila njih i njihove bližnje.

Oni su sada rešili da otkriju kog je pola beba koju čekaju, a naveli su i da je termin porođaja na leto.

Nemanja Nedović i Mina Milutinović će za nekoliko meseci postati roditelji devojčice, otkrili su za "Hello!".

- Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom - kazao je Nedović jednom prilikom.

- Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo: "Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?". Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu - pričao je on.

Košarkaš je priznao i da je na početku veze bio veoma ljubomoran.

- Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam zbog čega da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo - iskren je bio Nemanja.

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a u avgustu 2022. venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

- Kada bismo dobili sina, iskreno mislim da bi Nemanja preferirao da se bavi fudbalom, jer je Nemanjina neostvarena želja taj fudbal. Možda bi kroz to ostvario svoje želje. Ja ću prepustiti to deci, neka to bude njihov izbor. Šta god to bude bilo, uvek ćemo biti uz njih, naravno - rekla je ranije Mina, koja je dodala šta je ključ njihovog skladnog odnosa.

- Poverenje, razumevanje i lojalnost. To su jednostavno stvari koje su presudne - rekla je tada ona.

Izvor: Blic.rs
Foto: minamilutinovic/Instagram

Pogledajte još