NE OPRAŠTAJU ONIMA KOJI SU IH POVREDILI: Pet horoskopskih znakova najveća su zlopamtila

Pet horoskopskih znakova su najveća zlopamtila Zodijaka i nikada vam neće zaista oprostiti nešto loše što ste im uradili. U nastavku teksta pročitajte ko su oni.

1. Jarac

Spada u grupu teških znakova s kojima se ne isplati upuštati u raspravu kada su ljuti. Vrlo su disciplinovani u svemu pa tako i u ljutnji, pa su sposobni da precrtaju osobu koja ih je povredila.

2. Bik

Bikovi su po prirodi vrlo mirni i racionalni te zbog toga imaju potrebu da oproste sve, ali takođe su vrlo tvrdoglavi i ponosni. Upravo ih te osobine sprečavaju da oproste osobama koje su im se zamerile, povredile ih ili na bilo koji način oštetile.

3. Rak

Možda je teško da zamislite emotivne Rakove kao zlopamtila i staviti ih u istu kategoriju s Bikovima i j+Jarčevima, ali oni teško praštaju. Kada im napravite nešto nažao, oni ne negoduju glasno i žustro poput dva ranije spomenuta znaka. Tiho će vam dati do znanja da ste povredili njihova osećanja i da to nikada neće zaboraviti.

4. Škorpija

Pripadnike ovog znaka s razlogom mnogi nazivaju živom vatrom. Škorpija je jedan od najvatrenijih horoskopskih znakova, reaguje impulsivno i strastveno, pa nije pametno da ih ljutite. One nemaju dar da oproste i ako je jednom izneverite, nikada vam više u potpunosti neće verovati.

5. Lav

Ako ste se ikada zapitali ko je ponosniji od Bikova i Jarčeva zajedno, odgovor je – Lav. Nikada vam neće oprostiti zbog principa. Lav očekuje poštovanje i ako ga ne dobije, onda oproštaj ni nije opcija.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još