Zašto su svi ludi za novim Galaxy S23 telefonima?

Samsung Unpacked donosi novu eru korišćenja mobilnih telefona upakovanih u poslednju generaciju uređaja Galaxy S23, S23+ i S23 Ultra. Ova generacija podrazumeva novo, vanvremensko iskustvo prožeto kreativnošću i izvanrednošću, a mi vam u nastavku otkrivamo detaljne karakteristike zbog kojih ćete poželeti da ih naručite što pre.

Opremljeni opasno dobrom kamerom

Predvodnik Galaxy S23 tima, Galaxy S23 Ultra omogućava korisnicima snimanje fenomenalnog foto i video sadržaja. Najveći senzor kod Galaxy uređaja, pikseli koji upijaju svetlost i tehnologiju za stabilizaciju video snimka spakovani su u jednu profesionalnu kameru koja nudi najnapredniji sistem kamere do sada. Unapređene Nightography sposobnosti transformišu način na koji serija Galaxy S optimizuje foto i video materijal u širokom rasponu uslova okruženja. Snimajte oštre fotografije i videe, od sumraka do svitanja. Najnapredniji senzor kamere kod Galaxy uređaja i najbrži procesor zajedno se prilagođavaju slabom osvetljenju i smanjuju šum. Čak i sočivo kamere daje svoj doprinos smanjujući odsjaj.

Foto: Promo

Kao prvi među Samsung Galaxy telefonima, model Galaxy S23 Ultra može da se pohvali novim 200MP adaptivnim piksel senzorom koji neverovatnom preciznošću beleži bitne trenutke. Koristi bining piksela da podrži više nivoa obrade visoke rezolucije istovremeno, a s obzirom na to da su selfi kamere važnije nego ikada, serija Galaxy S23 uvodi brzi autofokus iprvu Super HDR selfi kameru uz skok sa 30 na 60 frejmova u sekundi za primetno bolje slikanje i snimanje lica spreda.

Za korisnike koji žele punu kreativnu kontrolu i prilagođavanje, serija Galaxy S23 nudi niz alata za nesvakidašnje iskustvo pravljenja fotografija. Aplikacija Expert RAW, dostupna ekskluzivno na Samsung Galaxy uređajima, omogućava snimanje fotografija u DSLR stilu i RAW i JPEG obradu — bez potrebe za glomaznom opremom uz kameru. Takođe, korisnici mogu da eksperimentišu i prave umetničke fotografije putem multiple exposures funkcije ili da naprave jasne slike Mlečnog puta uz Astrophoto.

Foto: Promo

Dizajn po svačijem ukusu

Stvorite put ka promenama koje želite da vidite u svetu! Napravljeni od recikliranog stakla i PET folije, obojeni prirodnim pigmentima, telefoni iz S23 serije ušuškani su u kutiju napravljenu od recikliranog papira i zaštitne folije na bazi hartije. Ova serija je prva koja ima Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, te poseduje veću izdržljivost za dugotrajno korišćenje, koji u proseku sadrži 22 posto recikliranog sadržaja nastalog u proizvodnji. Uz Galaxy S23 seriju, Samsung radi više na smanjenju negativnog uticaja na okolinu, bez kompromisa kad je reč o kvalitetu i estetici. Serija Galaxy S23 ima UL ECOLOGO® sertifikat, što znači da je proizvod sertifikovan za smanjeni uticaj na okolinu. Za korisnike koji žele da produže životni vek svog uređaja, vrhunsko iskustvo serije Galaxy S23 može da se održi tokom godina uz četiri generacije OS ažuriranja i pet godina sigurnosnih ažuriranja.

Potpuna povezanost za vrhunsko iskustvo korišćenja

Povezana iskustva svakog modela Samsung Galaxy S serije pružaju dodatne prednosti. Samsung Multi Control sada je proširen na Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ i Galaxy S23 za vrhunsku fleksibilnost između uređaja. Pored toga, unapređena mogućnost korišćenja teksta čini kopiranje i lepljenje teksta, kao što je URL, sa jednog na drugi uređaj veoma lakim, da bi se nastavilo sa aktivnošću na drugom uređaju. Na modelu Galaxy S23 Ultra, Google Meet uparen sa Samsung Notes i ugrađenom S Pen olovkom sada dodatno povećava saradnju tokom video poziva. Uz Google Meet deljenje uživo, učesnici mogu istovremeno da zajednički uređuju dokument na svakom od svojih Android uređaja umesto da gledaju na deljenom ekranu.

Za više informacija o Galaxy S23 seriji telefona posetite: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s23-ultra/

https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s23/

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još