NEĆU IM SMETATI, ŽELIM IM SVE NAJBOLJE: Ana Ćurčić prihvatila ljubavnu vezu Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom emisije "Nominacije" koja je održana na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj Marko Đedović dao je reč Ani Ćurčić. Ana je zatim obrazložila koga šalje u izolaciju, bivšeg partnera Zvezdana Slavnića ili Anđelu Đuričić.

- Eci pec, ti si mali zec. Zvezdana šaljem u izolaciju, Anđelu ostavljam. Neutralna sam. Sa Zvezdanom nemam odnos, o Anđeli nemam mišljenje - rekla je Ana.

- Rekla si na intervjuu svoje mišljenje, mislim da treba da ga izneseš sad - dodao je Marko.

- Zvezdana ne komentarišem jer je rekao da sam ja uporopastila njegovo zdravlje, pa bih da ga pustim. Anđela mi nije bitna. Devojka me ne remeti. Kad sam ušla, bilo mi je sve konfuzno, ali se sad ne osećam tako. Želim im sve najbolje, ako su oni srećni, ja ne želim da im smetam - kazala je Ana.

- Ti si rekla da su mnoge tvoje reakcije drugačije nego što bi bile. Rekla si mi da je to tvoj oprost od Zvezdana, kao i da neke stvari radiš da bi smirila Zvezdana - rekao je Marko.

- Istina, ja sam rekla da je on mene izmanipulisao, odnosno pkušao da izmanipuliše. Ne želim da imam nikakav odnos sa njim. Spustila sam loptu da ne bi zbog svađe sa mnom radio kardio koji mu ne treba, zato ga neću komentarisati. Budila sam se iz sna u par navrata, bila sam loše, a sada se to ne dešava, što smatram uspehom. Nemam nikakav odnos sa Anđelom. Ne diraj me, ne diram te. Ona je devojka, ja sam bivša žena. Pod znakom pitanja su njeni kodeksi. Mislim da je dobila Zvezdanova upustva kako da se ponaša ovde. Ono što sam rekla, pri tome ostajem. Ne bavim se njom. Nema srama - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još