ON JE SJAJAN DEČKO, CELA NAŠA PORODICA PODRŽAVA NJIHOVU LJUBAV: Svetlana Ceca Ražnatović progovorila o vezi ćerke Anastasije sa Nemanjom Gudeljom

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović već skoro godinu dana uživa u skladnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, a njena majka Svetlana Ceca Ražnatović svim srcem podržava njihovu ljubav.

Kako Nemanja igra i živi u Španiji, Anastasija dosta vremena provodi tamo gde i žive zajedno, a Ceca je sada priznala koliko joj teško pada to što je odvojena od ćerke.

- Lagala bih kada bih rekla da mi nije teško što je u drugoj zemlji. Fali mi! Ali sve joj je oprošteno jer je izabrala odličnu destinaciju, a ponajviše mi se sviđa kakvog je momčinu srela. Nemanja je sjajan dečko! Veoma su srećni, uživaju u ljubavi. Cela naša porodica ih podržava. Želimo im sve najlepše - kaže pevačica i dodaje da bi jednog dana volela da vidi svoju ćerku u srećnom braku:

- Znam da danas papir mnogima nije važan, ali smatram da je bitno biti u braku, kako bi se supružnici i njihova deca isto prezivali. To, između ostalog, sačinjava jednu porodicu. Zbog dece je bolje biti u braku. Ali svako ima pravo na svoje izbore.

I dok je Anastasija u Španiji, gde sređuje dokumenta za stalni boravak u toj zemlji, Veljko uživa u Titelu, gde je pronašao svoj mir.

- On ne voli grad i gužvu, draža su mu mirnija mesta. Obožava prirodu i sport. Po ceo dan trenira i vozi kvad. Srećan je, a to mi je najbitnije - otkrila je pevačica u "Premijeri".

Izvor: Blic.rs
Foto: RTS/Promo

Pogledajte još