TI SI ZLO, SAMO MISLIŠ NA SEBE: Ana Ćurčić i Anđela Đuričić u žestokom sukobu zbog Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Zvezdan Slavnić ustao je kako bi prokomentarisao celokopnu situaciju iz paba između Anđele Đuričić i Ane Ćurčić, kada su obe brinule o njegovom zdravlju.

- Ja Zvezdana ne bih prevarila nikada ovde, a kamoli da ga povredim, uvredim. On mene nikada nije voleo i to je sada dokazao - rekla je Ana pre nego što je Slavnić počeo svoje izlaganje.

- Ja sam tražio pomoć osobe koja zna sve. Ana zna sve o meni, i prirodno je sve to da uradi, i da nije došla da uradi, ne bih se naljutio - govorio je Zvezdan.

- Ja mislim da on uopšte nije zaljubljen u mene, zavozao si se sa mnom, ali nema tu emocija. On je sa mnom samo zato što zna šta sam ja sve uradila zbog njega, ja to osećam - rekla je Anđela i dodala:

- Ja ima ženski osećaj i tu intuiciju, ja sam mu avantura do veza. Ja msilim da on ne voli Anu kao ženu, ja verujem da to nije tako... On mene ljubi, a meni je u glavi kako se on ljubi sa drugim devojkama.

- Čemu ova teatralnost, čemu ove suze, to nije realno. Ti sada plačeš, ja sam plakala zbog tebe, ti si zlo, samo na sebe misliš. Sram te bilo, a i ti Zvezdane, ovakvu ženu zaslužuješ, a ne mene - vikala je Ana.

- Sve šta ja radim ne vredi, vas boli istina - govorila je Anđela.

- Ovo ne treba da radiš ovde, nego sami da popričamo - dodao je Zvezdan.

- Anđela, moraš da pričaš o tome - rekla je voditeljka Ivana Šopić.

- Kako tebe nije sramota tako da pričaš - upitala je Ćurčićeva u suzama.

- Tebe je on varao, a ti se se vraćala. Zaboravi ti na jednu Anđelu, pređi mu preko svega i budu opet sa njim - vikala je Đuričićeva.

- Mala, smiri se, nije tebi baš kako treba, a ti Zvezdane, sam pao, sam se ubio - rekla je Ana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još