DOVEŠĆE DO KRAJA VEZE: Koje greške devojke nesvesno prave u ljubavi?

Mnoge devojke ponavljaju iste greške u vezi, zbog kojih može doći do kraha ljubavi.

PRESTANITE DA PRIČATE O DRUGIM MUŠKARCIMA

Da li vama prija kada momak s kojim se viđate spominje neku drugu devojku? Bilo da je u pitanju njegova stara poznanica, koleginica sa posla ili neka nasumična devojka koju se sreo u teretani. Velike su šanse da je vaše samopouzdanje na klimavim nogama kada on pominje neku drugu devojku ističući njene vrline. Isto se odnosi i na momke. Ni oni ne vole kada vi pričate o drugim momcima.

PRESTANITE DA PRIČATE LOŠE O DRUGIM ŽENAMA

Imajte na umu da se jake žene zalažu za druge pripadnice svog pola. Stoga, ako pričate loše o drugim ženama, to je znak vaše lične nesigurnosti i niskog samopoštovanja. Čak i ako vam nešto zaista smeta kod druge devojke, trebalo bi to da zadržite za sebe, a ne da na svakom koraku komentarišete. Muškarci zaista to ne vole.

PRESTANITE SA KONSTANTNIM IZVINJAVANJEM

Ako ste pogrešile, trebalo bi svakako da se izvinite. Međutim, nema potrebe da se izvinjavate za sve što se u vašoj vezi dešava. Ako zakasnite na sastanak, u redu je da kažete partneru "izvini", ali znajte da nije vaša krivica ako je na primer počela kiša, pa ste morali iznenada da promenite planove.

Takođe, ako se njemu nije svideo film koji ste gledali, izvinjenje je besmisleno. Muškarcima dosadi da slušaju reč "izvini" po ceo dan.

PRESTANITE DA ŠALJETE PORUKE DRUGIM LJUDIMA KADA STE SA SVOJIM MOMKOM

Sasvim je opravdano da odgovorite nekom na važnu poruku ili da se javite na telefonski poziv bliskoj osobi, kada ste u društvu svog momka. Međutim, ako celo veče na sastanku ne skidate oči s ekrana svog telefona, to je zaista problem.

Vaš momak će se u takvoj situaciji zaista osetiti zapostavljeno i pitaće se šta uopšte radi s vama. Zapamtite da svoj fokus uvek zadržite na osobi sa kojom ste trenutno, a ne na onima koji nisu prisutni.

PRESTANITE DA SPOMINJETE SVOG BIVŠEG

Ako postoji nešto što momci ne podnose to je spominjanje bivših momaka. Svi mi imamo svoju prošlost i neminovno je da će se razgovor o bivšima potegnuti. Međutim, jedno je odgovoriti na pitanje zašto ste raskinuli, a nešto sasvim drugo spominjati tu osobu konstantno pred svojim sadašnjim momkom.

Izvor: Ženski magazin.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još