ON JE MENE I MOJU DECU UNIŠTIO PSIHIČKI I FIZIČKI: Ana Ćurčić u suzama progovorila o životu sa Zvezdanom Slavnićem (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisije "Igra istine". Sanja Grujić postavila je pitanje Filipu Caru.

- Filipe, je l' tebe pogodilo to što ti je Ana rekla jer o njoj imaš pozitivno mišljenje? - pitala je Sanja Cara.

- Ne. Ja mislim da je u pravu za mnogo situacije, a za mnogo nije, kao ja i mnogo ljudi. Svaki njen korak će da se gleda i meri više nego normalnom zadrugaru. Ja pomno pratim svakog, meni se stvari kose u glavi. Ana mi kaže da nje pratila rijaliti, već samo Zvezdana, a posle kaže da je sa Zvezdanovom mamom četiri godine gledala rijaliti. Ja sam sa tvoje strane doživeo pravi rijaliti - govorio je Car.

- Ja sam tvoju devojku zaštitila, a shvatićeš zašto. Ovaj čovek je uništio moj život, a sad mi ga je dao. Uništio me je psihički, fizički, mentalno, u svakom smislu, mene i moju dece - pričala je Ana Ćurčić kroz suze.

- Sram te bilo šta izgovaraš. Žena poslednjih 20 godina nije psihički dobro, sram te bilo - dobacivao je Zvezdan Slavnić.

- Marš bre tamo - rekla je Ana Zvezdanu.

- Možda ćemo da dođemo u situaciju da ti se izvinim i da sam prenaglio. Menjamo mišljenje i tek se upoznajemo. Ovo je najkompleksinija situacija ikad i za svaki sud koji se donese, treba da se stisnu m*da. Ja sam o tebi promenio mišljenje, zbog ljudi oko tebe - dodao je Car.

- Vreme će pokazati sve - poručila je Ćurčićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još