ZVEZDE OTKRIVAJU: Kakve ste domaćice prema horoskopu?

Pročitajte koji znakovi Zodijaka uživaju u sređivanju kuće, a koji preferiraju kreativni nered.

Ovan

Predstavnicama ovog znaka najčešće uopšte nije stalo do reda u kući. One mogu da naprave generalno spremanje, ali to kod njih neće izazvati iskrenu želju i radost.

Bik

Ovom znaku je veoma važno da u kući sve uvek bude čisto i spremljeno. Ali ima jedan mali detalj. Osoba rođena u ovom znaku će uvek prepusti gomilu kućnih poslova ukućanima, a ona će taj rad kontolisati.

Blizanci

Predstavnice ovog znaka mogu da budu odlične domaćice, kada znaju da je to nekome potrebno. Pospremanje kuće ih ne motiviše preterano, ali za voljenu osobu će vrlo lako odraditi kućne poslove.

Rak

Ove žene spremaju kuću brzo i lako. Njima uopšte nije teško da svakog dana odvoje vreme za čišćenje. "Ako voliš red, onda radi". Uvek se vode tom parolom.

Lav

Predstavnicama ovog znaka, kao i Bikovima je mnogo lakše da ovaj posao prepuste nekom drugom. Ipak, Lavovi se očajnički trude da uspostave red, čak i da skuvaju, ako ih život na to natera. Istina, nered stvore mnogo brže.

Devica

Pred vama je savršena domaćica! Predstavnice ovog znaka najviše cene red i disciplinu. Kod njih uvek sve ide po planu, a ako nešto krene naopako, raspoloženje Device se istog trena pokvari. Ona u kući može da stvori prijatnu atmosferu i red, ali ako neko odmah isprlja nešto u domu, teško njemu!

Vaga

Vage su dobre domaćice koje stignu i da pospreme kuću i da idu na posao. Imaju sposobnost da stignu uvek i sve, jer uvek računaju na sebe, a ne na druge.

Škorpija

Ako žena počne generalno spremanje, onda lako može doći i do renoviranja kuće ili do promene rasporeda nameštaja. Predstavnice ovog znaka su prave revolucionarke u sferi domaćinstva.

Strelac

Žene Strelčevi uživaju u stvaralačkom neredu. Ne samo što ne vole spremanje, već namerno ignorišu potpunu čistoću. Za njih je pravo mesto da se stvari ostave tamo gde se njima tog časa prohte.

Jarac

Predstavnice ovog znaka uvek biraju jedan dan u nedelji koji posvete spremanju. Ne generalnom, ali zaista kvalitetnom! To im omogućava da su uvek u čistom i prijatnom ambijentu.

Vodolija

Predstavnice ovog znaka ne podnose nered. Nered ih iritira. Jedino je nevolja u tome, što je za Vodolije red samo ono što su one počistile. Pomoć je dobrodošla, ali ih ne zadovoljava preterano! Uostalom, ako se sve radi po naređenju Vodolije, onda će svi biti zadovoljni.

Ribe

Neka su ovo i umetničke duše, svejedno red vole više od nereda. Nekoliko puta nedeljno Ribe su spremne da počiste kuću, vodeći računa da sve bude na svom mestu, čak ne zaboravljajući ni na ukusnu večeru za celu porodicu.

Izvor: Uspešnažena.com
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još