I MENE BI MU OPROSTILA DA SE NIJE DESILO NA TELEVIZIJI: Anđela Đuričić i Ana Ćurčić žestoko se sukobile (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević razgovarao je sa Anđelom Đuričić.

- Do kakvog je konflikta i zbog čega došlo sad u pabu? - pitao je Darko.

- Nismo se razumeli kao i po običaju, a ja sam sebe odbranila. Ne dozvoljavam mu da osporava moje mišljenje - rekla je Anđela.

- Čini se da ti ide na živce jer se zadrugari priklanjaju Ani jer vi kažete da je žrtva i misliš da rade to iz koristi i interesa, a da je manje vredno šta radiš i kažeš ti - rekao je Darko.

- To što joj je urađeno ne znači a ja nemam pravo na mišljenje, pa makar i da sam ubila čoveka. Niko mi nije odsekao jezik, imam pravo. Nikad se nisam priklanjala nekome - rekla je Anđela.

- I treba da kažeš šta misliš - rekao je Darko.

- Jesmo mi zakopali Helgu za bespotrebne rasprave, ali za svoj stav nikad, to je u meni i ne dozvoljavam da prećutim jer bih se ugušila. Ja ne komentarišem njihovu vezu i brak, ali svakako mišljenje imam. Ja kad sam iskrena to je baš surovo i ne biram reči. Znam da stvari za koje se optužuje Zvezdan nisu istinite. Nikad neću izneti šta mi je pričao. To je premazano, namazano i dodato. Neću da se mešam, ali znam neke stvari koje mi je on pričao. Ako žena dođe sa dokazima, reći ću da je u pravu žena i da me je on lagao, a do tad mu apsolutno verujem jer se njene reči i postupci kose - rekla je Anđela.

- Ana je rekla da kad te pogleda prvo se seti tvojih roditelja jer ima ćerku koja je od tebe mlađa dve godine. Kako tumačiš to? - pitao je Darko.

- Ne želim da tumačim i da ulazim u to. Ne bi trebalo da komentariše moju porodicu kao što ni ja njenu ne komentarišem - rekla je Anđela.

- Mnogima je čudno kako ljubomorišeš na Maju, a uzela si ga drugoj ženi - rekao je Darko.

- Imam pravo na to. Nećemo svaki dan da mi sudimo za isto delo. Top će zauvek stajati, ali nećemo iznova pričati o tome. Da, preotela sam ga, i? Imam pravo da ljubomorišem na stvari koje mi smetaju, ali to ne umanjuje to što je ostavio ženu i muvao se sa mnom. Ona je trebalo da bude svesna da dolazi u prostor u kojem smo nas dvoje i da ja imam pravo da je kometarišem - rekla je Anđela.

- Je l' bi ti bilo lakše da Ana sav svoj bes ka tebi jednom za svagda iznese i ispolji, jer je rekla da bi te najradije počupala za kosu? - pitao je Darko.

- Nemam problem sa tim ako joj je lakše - rekla je Anđela.

- Ja sam rekla da mi je najlakše, a ne da bih. Ti si sve uradila kako treba - rekla je Ana Ćurčić.

- Možda i jesam jer bih za šamar prijavila, a vi za veće stvari niste - rekla je Anđela.

- Nisam ja zato tebi pružila ruku - rekla je Ana.

- Ja sam ta zbog koje vas je ostavio muž - rekla je Anđela.

- Tebi je najbitnije da si jedna u nizu, a ne ta - rekla je Ana.

- Da nije na televiziji, prešlo bi se i preko Anđele kao i preko te iz kladionice. Da nisam bila na televiziji, znate kako biste me oprostili? Kao i sve one pre - rekla je Anđela.

- Saznala sam sledeću stvar. Pre nego što je ušao, rekao mi je da je od mog Džonija pozajmio 200 evra i da vratim, a kad je ušao saznala sam da je bio u kombinaciji sa devojkom i da mu Džoni nije pozajmio novac već ona - rekla je Ana.

- Ponovo svi ćute. Prijatelji su joj rekli da ju je prevario sa devojkom iz kladionice, tek kada ju je na televiziji prevario, a dok ju je u kladionici varao, su ćutali. A gde su ti prijatelji bili kad te je varao sa drugom? Ne radi se da žena priča da je davala mužu, to su zajedničke pare - vikala je Anđela.

- Maco, ti si ozbiljno bolesna. Ona je njegova kazna i stojim iza toga jer ovo je... - rekla je Ana.

- Ovo da, ovako da. Pošto si sad osamdeset posto tačno rekla. Ovo da. Dobila je deset hilajda, a uhvatila se za 200 evra - dobacio je Zvezdan Slavnić.

- Svakog dana iznosi sve novo. Na kraju ga je izdržavala kombinacija, tukao ju je, a nisu imali pare za kiriju. U šta da verujemo? On šta god da mi je rekao nije se kosilo sa delima. Ana jedno priča, drugo misli - rekla je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još