PEVAČICA PAMETNO ULAŽE: Ivana Selakov kupila imanje na Zlatiboru

Pevačica Ivana Selakov izdvojila je malo bogatstvo za nekretnine zajedno sa suprugom, Predragom Mirkovićem.

Ivana je, kako je i sama priznala u jednoj emisiji, odnedavno postala i preduzetnik. Kupila je imanje i izgradila dve kuće, za koje su mediji pisali da je dala čak pola miliona evra, a kako kaže, preduzetnik je već 15 godina.

- Uvek sam razmišljala da mi koji se bavimo muzikom, pogotovo žene, ne znamo kada će to stati. Moj Peđa je uvek želeo da ima vikendicu, da bude van grada i na kraju smo se odlučili za mesto pet kilometara od Zlatibora. Da bude van grada, gde je netaknuta priroda. Trčkaraju divlji konji i prelepo je... To smo kupili za nas, za porodicu i prijatelje, a u perspektivi da bude i neki biznis. Lepo je - otkrila je Ivana, pa se osvrnula i na svoj odnos s nevenčanim suprugom Predragom Mirkovićem, s kojim je u vezi od 2008. godine:

- U početku je bilo: "Ima vremena", a sad nema poente za svadbom. Imamo dete, imamo zajednicu koja je vanbračna. Sada, kad bismo se venčali, kao, čemu to? Mnogo je bitnije imati skladnu zajednicu i porodicu od jednog papira. Ja sam odmah bila zaprošena i tada nam je bilo bitno da se skućimo. Krenuli smo sa stanom na Altini u Zemunu. Malo-pomalo. Bilo nam je bitnije da funkcionišemo dobro privatno i poslovno jer smo mi i privatni i poslovni partneri. Dete kao apsolutno najbitnija stvar jedne takve zajednice. Kruna je opasnica, ima svoj karakterić, koji je više tatin. Obožava muziku, videćemo da li ima glasa, prerano je.

Izvor: Informer.rs
Foto: selakov/Instagram

Pogledajte još