PREPOZNAJTE NEZADOVOLJSTVO PARTNERA: Kako se ponašaju horoskopski znakovi kada su nesrećni u vezi?

Horoskop može da vam pomogne da prepoznate znakove nezadovoljstva kod sebe ili kod partnera ukoliko niste srećni i zadovoljni u vezi.

U nastavku teksta pročitajte kako se ponaša svaki horoskopski znak kada stvari baš ne idu najbolje ili kada je nesrećan u vezi.

Ovan

Počinju da vas isključuju iz svakodnevnog života, iako neće da pričaju o tome dok suočavanje sa problemom ne postane neizbežno. Kad je Ovan zaljubljen, sa partnerom želi da podeli sve sitne i smešne detalje svog života i želi da zna sve šta se dešava sa vama. Ovnovi su direktni kad su u pitanju njihove namere. Ako se nađete u situaciji da se pitate da li se dešava nešto loše u vašoj vezi, vrlo verovatno da se to događa.

Bik

Kad su nesrećni silno se trude da predstave njihov život i vezu da izgledaju srećno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili iluziju fantastičnog života ili uređivanje svog životnog prostora, biće drastičnije što su oni nesrećniji. Bikovi su estetičari, vizuelni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća zavisi o tome kako se oni čine drugim ljudima i način na koji su opaženi. Što su nesrećniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na opažanje drugih.

Blizanci

Blizanci će se potpuno izgubiti, biće dekocentrisani i brinuće o svemu osim o vezi u kojoj su nesrećni. Mučiće se na poslu, plakaće bez ikakvog razloga, sve zato što ne znaju da se nose sa činjenicom da stvarno nisu srećni. Blizanci neće prikrivati da su nesrećni, ali će biti jako neodlučni. Pokušaće da pripišu svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. A to će raditi dokle god se ne nađu u situaciji da moraju da se suoče sa tim što se dešava.

Rak

Kad su nesrećni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećaja, osim suočavanja sa onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak jako nesrećan.

Lav

Najpre su agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Lavovi koji su nesrećni su poprilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe. Kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu sa njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe sa ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju da krenu dalje.

Devica

Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osećaju se nesrećno ili nesigurno, baviće se svim i svačim samo da odvrate pažnju od onoga što ih stvarno muči. Device su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se puno više bave nekim delom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se dešava nešto loše.

Vaga

Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju da posvećuju svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na umu da su Vage znak ravnoteže, pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve da naprave da ga uravnoteže sa svim drugim što se dešava na ostalim poljima njihovog života.

Škorpija

Škorpije odbijaju da se ponašaju kao da su u vezi ili da počnu da živčane oko stvari koje uopšte nisu vezane za problem koji ih muči. Škorpija je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesrećne u vezi one jednostavno nisu sposobne dugo da ignorišu problem ili da se pretvaraju da je sve kao obično. Njihovi intenzivni osećaji i nesposobnost da se sa njima nose će brzo izaći na videlo - vrlo verovatno u vrtlogu svađe.

Strelac

U vezi u kojoj su nesrećni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkuda i to na ljude koji nemaju veze sa njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo da ćute o stvarima koje ih muče.

Jarac

Kad su nesrećni, Jarčevi pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome šta ih muči i pokušaće da reše problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nesrećnima, nema natrag - veza ne može da se spasi, samo odugovlačenje je neizbežno. Smeta im kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje veze, a kad se osećaju nesigurno i nevoljeno još će se više potruditi da 'poprave' ono što ne valja.

Vodolija

Ulaze u vezu sa velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno pokušavaju da ih ostvare. Presele su se u druge zemlje, počnu novi posao... Vodolije su strašno ambiciozni ljudi orijentisani na posao, a kad su nesrećne u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su potajno nesrećne je da nemaju vremena za svog partnera, jer se bave svojom karijerom.

Ribe

Ribe žele slobodu, inače one žele da iskuse sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će da vide kakav je svet i šta se 'stvarno' tamo nudi. U trenutku kad Riba počne više da se bavi svetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.

Izvor: Klix.ba
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još