NOVO PONIŽENJE ZA ANU: Anđela Đuričić tvrdila da je Ćurčićeva nemoralna, Zvezdan Slavnić zaštitio bivšu suprugu (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcia zadrugarima je prikazana rasprava Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića o Ani Ćurčić. Anđela je osuđivala Anu, dok ju je Zvezdan branio.

- Za ovaj klip koji gledam želim da se zahvalim Zvezdanu i da mu se izvinim. Ona je juče ovde stala i rekla da se sve podrazumeva, juče priča da sam doba majka, dobra supruga, a na osnovu ovoga, ona je dovela sve moje u pitanje. Meni će se prepisivati ono što sam ja radila na početku, a ona je više puta rekla da ona misli da sam ja majka koja bije dete, da sam ja šizofreničarka. Ona ima pravo da misli šta želi, ja moram da dodam da ja ne želim da se upuštam u bilo kakvu polemiku. Zvezdan je svoj greh počinio u Švajcarskoj a ja da sam saučesnik, ja ne bih mogla da ga posetim. Ja jesam čuvala svoju porodicu, a da li sam ja bila za to, on može da kaže da li sam ja za to bila. Da li sam ja bila iko koga je Zvezdan poslušao za te stvari. Ona sve vreme govori kako ona mene boli, a narod napolju vidi ko koga spominje, dok me osuđuje za sve. Ovde me Zvezdan nije iznandio, jer to je on, to je pravi Zvezdan - rekla je Ana.

- To je i dalje moje mišljenje na osnovu onoga što su oni pričali, to je tema klipa, a opet to je moje mišljenje, a Marija je nju optužila za te stvari, ja nisam, ja sam rekla da je to moje mišljenje. Za mene i dalje nije moralno da ona njega čeka dok on to radi - rekla je Anđela.

- Hipotetički da Zvezdan to radi i tebi? - upitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Ako se desi, ali ne verujem jer on ima druge planove. Meni je Zvezdan objasno da postoje kodeksi, a razgovor sa Mićom mi je pomogao - govorila je Anđela.

- Ti sada kanališ njega - rekla je Ana.

- Nemojte da me prekidate. Svi smo videli poentu klipa, a svi znamo šta je ona tvrdila o mom dečku. Ona je nama dobacila da smo mi bračni par - rekla je Đuričićeva.

- Ja moram da kažem da razumem Anđelu, njoj je sve ovo novo, ali se nadam da će me slušati i da će mi verovati, jer ja moram i sebe i nju da zaštitim - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još