MIA ĆE BITI STARIJA SESTRA: Luna Đogani i Marko Miljković čekaju drugo dete

Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga" i blogerka Luna Đogani sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila je danas lepe vesti.

Naime, dvadesetsedmogodišnja dama otkrila im je da je ponovo u drugom stanju, te da sa suprugom Markom Miljkovićem očekuje drugo dete.

- Moja ljubav dobija sestru, svog najboljeg prijatelja za ceo život, da se prate kroz život i čuvaju! Toliko sam želela da znaš šta znači imati seku ili batu i da nikada, ali nikada ne budeš sama! Mia, buduća starija sestra - napisala je Đoganijeva pored fotografija ćekice Mie i otkrila da u njihov porodični dom stiže još jedna devojčica.

Inače, početkom novembra prošle godine zaljubljeni par obavestio je javnost da je Luna u dvanaestoj nedelji izgubila bebu, te da se nadaju da će uskoro ipak dobiti drugo dete.

Podsetimo, Luna i Marko započeli su svoju ljubavnu vezu tokom rijaliti programa "Zadruga". Na večnu ljubav zavetovali su se u maju 2021. godine, a njihova romansa krunisana je rođenjem ćerkice Mie 15. juna iste godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: luna_djogani/Instagram

Pogledajte još