GLAVNI SASTOJAK - NJEN ZNOJ: Brazilska manekenka lansirala parfem za koji tvrdi da će privući pažnju muškaraca

Vanesa Moura, 29-godišnja brazilska manekenka i onlajn influenserka, privukla je veliku pažnju zbog svog novog parfema, za koji tvrdi da kao sastojak uključuje znoj sa njenog tela.

Manekenka iz Sao Paola tvrdi da je bila inspirisana da iskoristi svoj znoj za kreiranje svog prepoznatljivog mirisa "Fresh Goddess", nakon što su njen dečko i bivši partner hvalili njen prirodni miris tela kao "seksi i uzbudljiv".

Svaka bočica parfema sadrži 8 mililitara znoja "za dašak senzualnosti i ženstvenosti", što ga čini idealnim mirisom za izlaske i privlačenje pažnje nekoga ko vam se sviđa.

Moura tvrdi da su onlajn pratioci koji su koristili "Fresh Goddess" potvrdili njenu moć privlačnosti tako što je jedna osoba navodno pozvana na drugi sastanak od strane njene simpatije zbog parfema.

- Pored voćnih nota mandarine, bergamota i ružičastog bibera, moj parfem ima poseban, super intiman dodir: moj znoj. To je mešavina strasti i misterije - rekla je manekenka i dodala:

- Moj prirodni miris mami muškarce, pa sam koristila kapljice znoja kao osnovu za miris parfema. Moj znoj je bio najvažniji sastojak formule za ovaj ljubavni i seksualni napitak koji je moj parfem postao. Idealan je za izlaske i uživanje u prijatnim iskustvima sa partnerom ili privlačenje pažnje onih koji vam se dopadaju.

Moura se hvali da njen parfem protkan znojem može biti moćan i efikasan afrodizijak. Prodaje se po ceni od 138 dolara po bočici od 50 ml.

Izvor: Zanimljivostidana.com
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još