MISLILA JE DA MU NEĆE BITI PROLAZNA AVANTURA: Anđela Đuričić progovorila o prevari Zvezdana Slavnića (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na raijaliti imanju u Šimanovcima, voditeljka Ivana Šopić pročitala je pitanje za Anđelu Đuričić.

- Čemu onolika drama i užas, niko ti nije dao garanciju da ćeš se udati. Čovek sve vreme želi da bude slobodan? - rekla je voditeljka.

- Mi smo pre ulaska u vezu imali planove za budućnost. Želeli smo brak, decu, devojčicu i dva dečaka, tri psa, bungalovi. Mi smo u jednom trenutku bili nepažljivi. Bili smo jako ozbiljni dok Ana nije ušla i o tome se pričalo. Verovala sam da je ozbiljan, jer je ostavio nešto što nije prolazno, jedino ako je lud čovek. Možda ja nisam videla neke stvari kako je trebalo. Filip mi je tako objasnio neke situacije da Zvezdan više nije zainteresovan za vezu sa mnom, a ja sam slepo gledala jer sam zaljubljena. Smatram da je trebalo da se osvrnem na tu rečenicu da želi slobodu - rekla je Anđela.

- Majo, je l' si ti ta sloboda? - pitala je voditeljka Marinkovićevu.

- Ja mogu da ga razumem kao muškarca da posle težine odnosa sa Anom stvarno želi slobodu. Niko neće kragnu i okove. Razumem ga jer sam i ja u svojim odnosima "ispustila" dušu i ne razmišljam u emotivnom smeru - rekla je Maja Marinković.

- Slažem se sa Anđelom i to nije bila priča, ja sam tako osećao i tako sam maštao sa njom. Ne mogu da osporim jer nije bila laž i balava priča. Posle Aninog dolaska mi je veza bila previše, jedva sam se držao. Ja još uvek imam emociju prema Anđeli i stvarno me je ovo sve rasturilo. Ne kažem da sam, iz sažaljenja. Delovalo mi je da je ozbiljnija i starija, a posle sam zaključio da je živela pod staklenim zvonom i da je mlađa od 24 godine. Da nije došla Ana mislim da bi se neke od tih stvari realizovale - rekao je Zvezdan Slavnić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još