TI SI MUŠKARAC U POKUŠAJU, SAMO PRETIŠ ŽENAMA: Anđela Đuričić sasula u lice Zvezdanu Slavniću šta zaista misli o njemu (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditeljka Ivana Šopić postavila je pitanje Anđeli Đuričić.

- Kad si bila sa Zvezdanom i kad je Ana rekla da svi brane Zvezdana, ti si rekla da ona provocira Zvezdana i kako joj je krivo što je dobar sa svima i što ima mnogo prijatelja - govorila je Ivana Šopić.

- Da li kad je digao ruku i ostavio Anu pola je bilo za to, pola nije, a kad se Anđela prevarila svi ćute. Treba da kažu realno i da on mene nije voleo - rekla je Đuričićeva.

- Ne, ti mene nisi volela i bila ti je potrebna priča. Ovo sve je isto govorila Ani. Ona je umislila da je ona Ana, a da je Maja ona. Sve što si mrzela kod Ane, sad ti to radiš - govorio je Zvezdan.

- Pominješ ženu koja nema veze sa tvojom i mojom vezom. Ovo je kraj moje i tvoje veze i pominješ je. Prevario si me, budaletino. Prevario si me dva sata nakon naše rasprave kad si govorio da ćeš mi biti najveća podrška, jer nemam podršku roditelja - nastavila je ona.

- Je l' sam te zamolio da staneš uz mene, a napravila si mi frku? Nemoj da umanjuješ moje ništa - rekao je Slavnić.

- Ti si ništa, to tek sad vidim. Ti si muškarac koji svakoj prodaje istu priču, pa je posle prevari - poručila je Đuričićeva.

- Ti si mene muvala. Je l' sam hteo da se odvojim od tebe 100 puta? Šta si u šali rekla, da te ni u šali ne ostavjam? Jednom sam uradio, pa si udarala u stakla - vikao je Zvezdan.

- To je bila prvoaprilska šala, to je bila tvoja želja da nju zagrliš. Budi iskren da me nisi voleo - rekla je Anđela.

- Za to puši k*rac - rekao je Slavnić.

- Ne umem. Ti si p*čka muška, idi tamo gde možeš da širiš m*da. Ja te se ne bojim, a sad si ostao bez teksta, jer znaš da je to istina. Ti si pokušaj p*čke, muškarac u pokušaju koji samo preti ženama - govorila je Anđela.

- Od čega je spasavaš, Mićo? Od nje same? - pitao je Slavnić.

- Pi*ko u pokušaju, najjadnije stvorenje koje sam upoznala - rekla je Anđela.

- Koliko me voliš? - upitao je Zvezdan.

- Najviše! Ali to ne menja situaciju da si ološ, džukelo jedna, gadiš mi se. Pomirenje nikada nećeš dobiti, gadiš mi se - vikala je Đuričićeva.

- Ovo nije pomirenje - rekao je Slavnić.

- Ti si jedno obično đubre i ništa više od toga - rekla je Anđela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još