ISTRAŽIVANJE OTKRILO: Koje su najpopularnije poze u seksu?

Istraživanje firme "Cult Beauty" koje se fokusiralo na podatke o tome kakve poze su ljudi najviše pretraživali na Google-u, otkrilo je koji je najpopularniji seksualni položaj na svetu.

Među najtraženijm seks položajima na svetu istakli su se doggy ili pseći, misionarska, obrnuta kaubojka, kaubojka i poza 69.

Istraživanje je pokazalo kako su i potrage na vebu za pozama u seksu značajno porasle u poslednjih godinu dana.

- Doggy je trenutno najpopularniji seksualni položaj na svetu, a taj izraz je u proseku tražen više od 820.000 puta mesečno. Misionarska je pretraživana 600.000 puta, a obrnuta kaubojka ima 480.000 pretraživanja. Kaubojka je takođe veoma popularna, taj izraz je pretražen 390.000 puta, a poza 69 tražena je 360.000 puta - objasnili su istraživači.

Pseća poza se pokazala posebno popularnom u Kanadi, Singapuru, Grčkoj, Nemačkoj i Južnoj Africi. Obrnuta kaubojka je najtraženija u Velikoj Britaniji, Irskoj, Norveškoj i u Argentini.

Holanđani vole misionarski seks, a Francuzima je favorit kaubojka, što je slučaj i u Španiji, Turskoj i Brazilu. U Danskoj, Belgiji i Poljskoj parovi se najčešće zabavljaju uz pozu 69.

- Seks je jedan od najintimnijih i najposebnijih činova u kojima učestvujemo, a kada nađemo svoju omiljenu pozu koja zadovoljava obe osobe, to svakako podiže iskustvo na novi nivo. Sjajno je videti takav niz omiljenih položaja u seksu širom sveta - kazao je PR firme "Cult Beauty", koja se, između ostalog, bavi i prodajom seksualnih igračaka.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još