SAKRIJ TE SPORTSKE SIROTINJE: Zvezdan Slavnić još jednom ponizio Đuričićevu, ne dopadaju mu se ni njene grudi (VIDEO)

Zvezdan Slavnić ne prestaje da ponižava Anđelu Đuričić sa kojom je obnovio ljubavnu romansu.

Naime, dok su ležali na dušeku u izolaciji, koji je do pre dva dana delio sa Majom Marinković, Anđela mu je pokazivala kožu na svojim grudima, a on je na to, nezadovoljan izgledom njenog poprsja, krenuo da je pokriva i uz osmeh rekao:

- Sakrij te sportske sirotinje!

Anđela se samo nasmešila i pokrila jorganom.

Inače, ovo nije prvi put da Zvezdan ponižava svoju mlađanu ljubavnicu. Naime, 46-godišnji Slavnić nedavno je pred svim zadrugarima, uživo u TV prenosu, rekao Đuričićevoj da ne zna da vodi ljubav i da je loša u krevetu. Tada je ponižena Crnogorka zaplakala, ali je nakon pomirenja promenila ploču i odlučila da na uvrede svog partnera "odgovara" osmehom.

Zezdanu je zasmetalo i to što Anđela ima perut, a iako je ona lizala njegova stopala i nožne prste, njemu se njena stopala toliko ne dopadaju. Inače, Anđela je svojevremeno svojevoljno mirisala Slavnićev znoj i gasove koje je ispuštao.

Podsetimo, dok je bio u vezi sa Majom Marinković, bivši robijaš stalno je isticao da mu se jako sviđaju njene silikonske "sedmice", te ne čudi što nije oduševljen izgledom grudi svoje devojke Anđele Đuričić.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još