IZUZETNO INTELIGENTNI: Koja četiri horoskopska znaka su najpametnija?

Astrologija pravi različite kategorizacije, pa je tako procenila i ko se među horoskopskim znakovima izdvaja kao najpametniji. U toj grupi su četiri znaka Zodijaka.

Blizanci

Blizanci sa lakoćom uče nove stvari, pa nije iznenađenje što su među najpametnijim horoskopskim znacima. Ovaj vazdušni znak neprestano crpi informacije iz raznih izvora i uvek ima spreman odgovor, odnsono odgovarajuću kontrareakciju.

- Bilo da se radi o sećanju na scenu u filmu, duhovitoj replici ili rešenju kako nešto popraviti, Blizančeva mentalna spretnost i sposobnost da odjednom vidi različite ishode daju veliku prednost - rekla je Džil Loftis, astrološkinja i osnovač "Nuit Astrology".

Strelac

Pripadnici ovog znaka su uvek spremni za nove avanture i iskustva.

- Oni su definitivno osobe kod kojih se nalazi izvor mudrosti i tako dolaze do genijalnih rešenja - objasnila je Džil Loftis.

Strelčevi se zovu filozofi Zodijaka, i kao vatreni znak imaju ogromnu žeđ za znanjem i otkrivanjem novih stvari. Žele da svoju inteligenciju iskoriste u dobre svrhe.

Škorpija

Ovaj znak je izuzetno mudar i ima poseban ugao gledanja na život, izdvaja se jedinstvenim načinom razmišljanja, smatra Rajan Markard, astrolog i osnivač "Ryan's Astrology" i dodaje da je ovaj vodeni znak obično tri koraka ispred drugih.

- Oni su ti koji često otkrivaju skrivene tragove koji drugima promaknu, zbog čega odgovore i rešenja nađu brže od većine - rekao je Markard.

Vodolija

Svojim originalnim načinom razmišljanja, Vodolija čak važi za najčudniji znak Zodijaka. Zbog neobičnih sklonosti možda nećete odmah primetiti njihovu pamet, ali obično je barem jedan korak ispred većine. Ovaj vazdušni znak veoma brzo razmišlja i začas može da nadmudri druge.

- Koliko god se nekim ljudima činili neobičnim, njihov oštar um je kritičan i odlučan da pronađe rešenja - dodao je Rajan Markard, piše "Best Life".

Izvor: Blic Žena
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još