STIŽE NAM PRINCEZA, VEOMA SE RADUJEMO: Ceca Ražnatović progovorila o trudnoći ćerke Anastasije i otkrila kako je unuk Željko prihvatio brata Krstana

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se na jednoj modnoj reviji i progovorila o trudnoći ćerke Anastasije Ražnatović koja čeka devojčicu sa izabranikom fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i unucima Željku i Krstanu, koje su joj podarili sin Veljko i njegova supruga Bogdana.

Ceca se naročito raduje što će u njen dom nakon dva dečaka doći devojčica. Kako je rekla, Anastasija odlično podnosi trudnoću.

- Moda je meni jako bitna. Moja profesija je usko vezana i za modu. Ja sam prvi put zaradila novac sa nekih 10 godina, kao devojčurak, pare sam dala roditeljima, a oni su odlučivali šta će sa tim. Rano sam počela da zarađujem, do neke svoje 17, 18. godine su roditelji raspolagali mojim novcem, ja sam išla u školu i dobijala džeparac. Ništa mi nije falilo - rekla je Ceca na početku razgovora za "Blic", te istakla da je imala bezbrižno detinjstvo:

- Iskreno, bolje mi je bilo tada. Deca nisu svesna koliko su bezbrižna kod svojih roditelja. Sve im je sređeno, mama i tata brinu o svemu, a mi dok odrastamo, trudimo se da što pre odemo i da se osamostalimo, jer nismo svesni šta nas čeka. To shvatiš kad treba prve račune da platiš i da to neće niko uraditi osim tebe.

Ceca je onda progovorila o trudnoći ćerke Anastasije, koja trenutno živi u Španiji sa partnerom Nemanjom Gudeljom, koji igra za tamošnji fudbalski klub "Sevilju":

- Čekam treće unuče. Nakon drugog unuka Krstana, čekamo princezu, Anastasijinu i Nemanjinu i baš se radujemo. Željko nam je prvi došao. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se rađaju deca.

Ražnatovićka je ispričala i kako je njen prvi unuk Željko, sin Veljka Ražnatovića, reagovao na rođenje brata Krstana.

- Željko je prihvatio brata Krstana, ali ne ostavljamo ga samog sa bebom. Bila sam presrećna kada sam čula da nam u porodicu dolazi devojčica. Veljko i Bogdana žele mnogo dece, što mene raduje jer se meni nije ostvario san da imam više naslednika. Rekla sam Veljku za treće dete kada Krstan očvrsne, pitala sam ga šta bi voleo, on je rekao ćerku - rekla je pevačica.

Ceca kaže da je u njihovoj kući uvek bilo male dece.

- Moja sestra još uvek ima malu decu, u našem domu se deca rađaju u nekom kontinuitetu. Mislila sam da će mi se desiti da mi Željko bude mezimac, ipak je on ta prva ljubav, ali evo sad kad je došao Krstan, podjednako ih volim - zaključila je Ražnatovićka.

Izvor: Blic.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Pogledajte još