VENČANJE U KRUGU NAJBLIŽIH: Anđela Jovanović i Mihail Dudaš izgovorili sudbonosno "da" (VIDEO)

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš, danas su nakon tri godine veze izgovorili sudbonosno "da". Sada bračni par, okupio je samo užu rodbinu i najbliže prijatelje kako bi proslavili poseban dan.

Mlada glumica i njen partner su se odlučili na tajno venčanje na velikom salašu u Krčedinu, ali su se među zvanicama našli samo odabrani, piše portal Blic.rs.

Iako su oboje veoma društveni i okružuje ih mnogo ljudi, želeli su da ovaj dan bude intiman.

Anđela je blistala u venčanici sa otvorenim ramenima i dugim velom, dok je Mihail nosio klasično odelo, ali je imao venac na glavi.

Imanje krasi zelenilo, drveće sa bujnim procvetalim krošnjama i trava, a staza od kamena vodi do bazena. Anđela nije bila zahtevna kada su u pitanju dekoracije, svela je sve na minimum, te su stolovi i prostor oko njih ukrašeni jako skromno.

U dvorištu salaša, bilo je svega nekoliko velikih stolova za goste mladenaca, kojih je ukupno bilo pedesetak.

- Anđela i Mihail su želeli da venčanje ostane tajna, naročito zbog toga jer je bilo intimno veselje. Iako se to saznalo, Anđela nije dozvolila da joj to uništi najvažniji dan. Njih dvoje su zajedno prebrodili taj trenutak, kao što će i svaki naredni sada kao bračni par - rekao je izvor za "Blic" i dodao:

- Na početku veze su se složili kako žele da im izgleda venčanje i oboje su imali istu viziju tog dana. Kako su oboje poznate ličnosti, kao i Anđelini roditelji, želeli su da na 24 časa budu sami bez kamera.

Poznato je da Anđela i Dudaš, kao i njeni roditelji Branka Pujić i Gagi Jovanović, vole da provode vreme u prirodi, te ne čudi što su baš ovaj salaš prepun zelenila izabrali za venčanje, i iskoristili da ostanu tu na produženom vikendu.

Deo svatova je na salašu prespavao noć pre proslave, te je mlada već od ranih jutarnjih časova bila tu da pazi završne radove.

Podsetimo, Anđela i Dudaš su u emotivnoj vezi tri godine, koliko i žive zajedno. Zvezda "Nečiste krvi" i osvajač brojnih medalja, svoj svet emocija, uzajamne podrške i poverenja, na kojem zasnivaju odnos, počeli su da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su zajedničku budućnost nastavili u Beogradu.

Izvor: Blic.rs
Foto: _blejzmodesti/Instagram

Pogledajte još