SPREMNA ZA CRKVENO VENČANJE: Krstila se Sofija Milošević (FOTO)

Sofija Milošević se bez velike pompe i prisustva medija krstila u subotu u crkvi Ružici na Kalemegdanu.

Svetom činu prisustvovao je njen izabranik Luka Jović, kao i najuži krug porodice i prijatelja, nakon čega su slavlje nastavili u poznatom beogradskom restoranu.

Kako piše Kurir.rs, Sofija je već duže vreme imala želju da se krsti, a ovo je bio i neophodan preduslov kako bi sa svojim izabranikom uskoro sklopila crkveni brak, koji njih dvoje planiraju već duže vreme, ali tu svoju želju nisu uspeli da sprovedu u delo zbog pandemije koronavirusa, ali i Sofijine druge trudnoće. Za ovu svečanu priliku manekenka je obukla svedenu, svetloroze haljinu sa zanimljivim detaljem na ramenu, koju je iskombinovala sa "šanel" sandalama u istoj boji, dok je plavu kosu pustila da pada.

Pošto je prema crkvenim kanonima neophodno da onaj ko želi da primi Svetu tajnu braka bude i kršten, sada više ne postoje nikakve prepreke da se njih dvoje i pred Bogom zavetuju na večnu ljubav.

Foto: Instagram

Prema saznanjima "Kurira", to će se desiti u skorije vreme, a kako zasad stvari stoje, njih dvoje će se najverovatnije venčati u Hramu Svetog Save na Vračaru, i to u kripti Svetog velikomučenika kneza Lazara, gde su sudbonosno "da" pre njih izgovorili i mnogi drugi parovi poznati javnosti. Nakon toga će upriličiti i slavlje za svoje porodice i prijatelje.

Sofija i Luka će se pre ovog svetog čina venčati i građanski, ali se još nisu dogovorili da li će i to obaviti u Beogradu pred samo crkveno venčanje ili na nekoj egzotičnoj destinaciji tokom leta, i to samo u prisustvu kumova. Inače, manekenka i fudbaler su još odavno za kumove odabrali najbliže prijatelje s kojima se druže još od detinjstva, tako da oko toga nisu imali nikakvih nedoumica.

Podsetimo, Sofija je do sada više puta za medije priznala da jedva čeka da se uda za Luku, s kojim se verila još 2020. godine na njihovom odmoru u Italiji. Iako su hteli da se venčaju ubrzo posle toga, pandemija koronavirusa, ali i manekenkina prva i druga trudnoća su im pokvarile planove.

- Luka i ja se sve više volimo i jedva čekamo da krunišemo svoju ljubav. Odmorićemo se za praznike, a onda sledi organizacija svadbe. Još nismo izabrali prostor, čeka nas mnogo posla. Hteli smo svadbu ovog proleća, ali bi to bilo komplikovano jer moram da dojim Teodora, pa bi mi bilo nezgodno da stalno skidam venčanicu. Alekseja sam dojila i po 30 puta dnevno, tako će sigurno biti i sa drugim sinom. Zbog toga smo svadbu pomerili za kasnije - istakla je Sofija uoči Božića ove godine.

Foto: Instagram

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram

Pogledajte još