ANASTASIJA JE ODUŠEVLJENA GRADOM I LJUDIMA U HERCEGOVINI: Nemanja Gudelj progovorio o poseti rodnom Trebinju (VIDEO)

Porodicu Ražnatović nedavno je zadesila tragedija, kada je Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, o čemu je njen partner Nemanja Gudelj obavestio javnost putem Instagrama.

Nakon tragedije koju su doživeli Anastasija i Gudelj otišli su u Nemanjino rodno Trebinje sa njegovim bratom i snajkom, gde su se porodično družili.

Foto: nemanjagudelj/Instagram

Fudbaler "Sevilje", posetio je i svoj prvi klub u kojem je trenirao kao mali, što je bilo posebno emotivno za njega, a u intervjuu za lokalne medije, rekao je i da je i njegova devojka Anastasija oduševljena gradom i ljudima u Hercegovini.

- Nisam bio u Trebinju sigurno jedno dve, tri godine zbog fudbalskih obaveza. Čim sam ugrabio priliku da dođem, odmah sam to iskoristio i došao u moje krajeve, gde sam ja, kao mladi Nemanja, provodio vreme i odakle imam lepa sećanja. Ovo je budućnost našeg fudbala, za mene prelepo. Andaluziju i Hercegovinu spaja Nemanja. Uvek kažem Anastasiji: "To je hercegovačka glava". Anastasija je sada prvi put ovde došla u Trebinje. Rekao sam joj da će joj se to mnogo dopasti. Oduševljena je gradom, prirodom, ljudima i ljudi su nju super prihvatili - rekao je Nemanja Gudelj u intervjuu koji je postao viralan na društvenoj mreži TikTok.

@stana306

#fyppppppppppppppppppppppp #fypシ #fypシ゚viral #fyyy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fyyy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fyyy #fyppppppppppppppppppppppp #fypシ #fypシ゚viral #fyyy #fyp #fypシ #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp #fyyy #fyp

♬ original sound - Stana

Izvor: Blic.rs
Foto: nemanjagudelj/Instagram

Pogledajte još