TA ŽENA JE BILA U VEZI SA VIDOJEM: Nikolina Pišek progovorila o noći u kojoj joj je preminuo suprug

Nikolina Pišek prvi put je progovorila o smrti supruga Vidoja Ristovića i potvrdila da je u stanu u kojem je preminuo bila prisutna i jedna ženska osoba.

Nikolina je prvo otkrila da joj je Vidojeva majka saopštila vest da je njen suprug preminuo, a da je ona neko vreme bila u šoku.

- Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto... Rekla je: 'Vido je umro', a ja sam rekla: 'Je l' vama dobro? Šta se događa, Marija?' Naprosto to neko vreme nisam procesuirala... - ispričala je voditeljki Tatjani Jurić u "Skip Or Beep".

Kako do sada nije komentarisala nagađanja o noći kada je njen suprug preminuo, sada je potvrdila da je Vidoje, u stanu bio sa ženskom osobom.

- Pa manje više sve što je napisano je istina - priznala je Pišekova.

- Bili ste verni jedno drugome? - nastavila je voditeljka podkasta.

- Pa, ja jesam - odgovorila je Nikolina i rekla da nije pretpostavila da joj je suprug bio neveran.

- Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža... Sve je jako čudno. Uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zastoja srca - rekla je Nikolina.

I sama je priznala da ju je to saznanje jako naljutilo, ali da je shvatila da od razmišljanja o Vidojevom neverstvu nema ništa i da se mora da se fokusira na decu.

- Imala sam trenutke kada me to jako ljutilo, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram da rešavam, na koje moram da se fokusiram... decu o kojoj moram da brinem - dodala je voditeljka.

Nikolina je dalje nastavila da priča o najtežim danima koji su je sačekali tek nakon Vidojeve sahrane, jer je, kako kaže, stalno bila na meti zluradih komentara javnosti.

- Shvatila sam da ljude užasno iritira da si živ i radno sposoban, da funkcionišeš. Ja na moju žalost jesam donekle javna ličnost, neko je dobro izvukao paralelu i rekao javna ličnost kao javni klozet, ja ne želim da budem javni klozet i ako ispada vrlo često da jesam i svako ko ima potrebu da napravi nuždu ima priliku da to i učini. Ima ih takvih dosta, neki to rade kontinuirano. Niko mi ne bi zamerio da radim bilo kakav drugi posao... Da sedim u nekoj kancelariji i radim za računarom, niko se ne bi užasno uznemirio što bi se ja nakon nekog vremena počela da se bavim svojim poslom. Ljude je užasno uznemirilo što sam ja počela da se bavim svojim poslom koji je, Bože sačuvaj, javni posao - tako da je to bilo neprimereno - požalila se Nikolina i nastavila.

- Ja sam odustala od te crnine kada je ona prestala da mi prija, jer neko vreme mi je godila, postoje razlozi ti svetovni običaji koliko god izledali bizarno zapravo imaju smisla... Jer ti tada želiš da se sakriješ, utopiš i poručiš svima da odstupe, ali u mom slučaju niko nije odstupao, tako da mogla sam ja da se zamotam u crno od glave do pete i napravim prorez na očima - to bi bilo isto. Ta crnina nije odbijala napade drugih što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja skinula - zaključila je Pišekova.

Izvor: Kurir.rs/Index.hr
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još