GLUMICA U ŠESTOM MESECU TRUDNOĆE: Marijana Mićić čeka drugo dete

Deset godina velike ljubavi s emotivnim partnerom Milošem Marjanovićem voditeljka i glumica Marijana Mićić proslavila je nedavno zajedničkim boravkom u Parizu, gradu koji oboje obožavaju. No, ono što javnost, odnosno njena Instagram publika, nije mogla da zna jeste da je Marijana trudna.

Emotivni dvojac saznao je da će dobiti još jednu devojčicu, a Mićićeva je u šestom mesecu trudnoće, tako da će u oktobru ova srećna porodica biti "pojačana" novim članom. Nesumnjivo se, osim roditelja, tome najviše raduje njihova naslednica Ana, koju su Marijana i Miloš dobili u decembru 2021. godine.

Voditeljka emisije "Pinkove zvezdice" i diplomirana glumica, koja je nizala uloge u uspešnim projektima, poznata je po pozitivnoj energiji i činjenici da je, sve ove godine, sačuvala devojčicu u sebi. Tome je, barem poslednjih deset godina, doprinela činjenica da ima harmoničan odnos s čovekom koga voli i koji je od prvog dana roditeljstva privržen i posvećen otac.

- U potpunosti je prisutan. Znala sam da će biti takav, ništa drugo nisam ni očekivala. Istina je da sam ja više sa ćerkom jer on radi, ali kada dođe s posla, rado je kupa i presvlači. Stalno pita: "Mogu li ja?" i vidim da ga to raduje. Ja jedva čekam da on nešto hoće, on da ja nešto zatražim. Dobar smo tim - rekla je nedavno trudna Marijana Mićić koja, po sopstvenom priznanju, život posmatra kroz "ružičaste naočare" i raduju je sitnice.

- Moj mikrosvet je ružičast, postoje naravno i brige, ali i pre nego što sam postala mama imala sam strahove. Sećam se da sam stalno govorila da i ne znam želim li da imam dete u ovom surovom svetu gde je smak sveta, po svemu sudeći, neophodan. Neki su me razumeli, neki nisu, nije mi bilo važno. Više puta sam rekla da ne želim da odrastem, ne želim da skidam ružičaste naočare i želim da verujem da je život bajka.

- Da li sam tako "našpanovana" ili sam to naučila, ne znam, ali se zaista trudim da tako živim. Očistila sam se s vremenom od loših ljudi, loših energija i dopustila sam sebi da biram kako ću i s kim provoditi svoje vreme. Draže mi je da šetam sa svojim psima nego da budem s ljudima koji mi crpe energiju. To dolazi s godinama, ali je važno da se osvestite kad-tad i da u životu isključivo radite stvari koje vama prijaju, bez imalo griže savesti - objasnila je talentovana umetnica.

Iako je, kako je otkrila, oduvek bila "kontrol frik", ispostaviće se da to nije uticalo na njen odnos prema naslednici, u kome pokazuje smirenost.

- Kod mene sve mora da je na svom mestu, da se zna kad treba, kako treba, bukvalno u mraku znam gde mi u sobi šta stoji. Takva sam bila i ostala i nakon Aninog rođenja. Što se panike i strahova tiče, tu sam potpuno drugačija. Iznenadila sam sebe i porodicu smirenošću i ležernošću - otkrila je nadarena Beograđanka.

Izvor: Story.rs
Foto: micicmarijana/Instagram

Pogledajte još