NISU SVI ISTI: Kako horoskopski znakovi reaguju kad im bivši pošalju poruku?

Baš kada ste pomislili da ste preboleli bivšeg partnera, jednog dana otvorite svoj inbox i tamo je - njihova poruka. Astrologija tvrdi da znak Zodijaka može i te kako da utiče na reakciju u toj situaciji.

Saznajte kako horoskopski znakovi reaguju kad im bivši pošalju poruku.

Ovan

Ovan je poznat po svojoj hrabrosti i neustrašivosti, tako da će njegova reakcija biti direktna i odlučna. Najverovatnije će odmah odgovoriti na poruku, ali ne s previše emocija. Možda će biti oštar ili ciničan u odgovoru, pokazujući svoju nezavisnost i nepovredivost. Može da se ponaša kao da je sve u redu, iako može da se oseća pomalo nesigurno.

Bik

Bik će pažljivo osmisliti svoj odgovor. Može da se oseća nesigurno zbog kontaktiranja bivšeg partnera, pa će razmisliti o svakoj reči koju želi da napiše. Može da se ponaša kao da mu poruka nije ništa posebno, ali duboko u sebi će analizirati svaku reč. Može da se oseća zbunjeno ili nostalgično, ali će pokušati da zadrži svoj dobar stav.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj razigranosti i promenjivom raspoloženju, pa će njihova reakcija na poruku bivšeg zavisiti od njihovog trenutnog raspoloženja. Mogu da se osećaju znatiželjno i uzbuđeno zbog ponovnog kontakta, ali istovremeno će biti oprezni i promišljeni. Možda će razmenjivati šale ili će biti sarkastični, kako bi preusmerili pažnju od potencijalnih osećaja koje još uvek gaje prema bivšem.

Rak

Rak je osetljiv znak, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti emocionalna. Može da se oseća i srećno i tužno zbog kontakta sa bivšim i može da bude preplavljen različitim osećajima. Može da pokaže saosećanje ili nostalgiju u svom odgovoru i može da bude spontan i pažljiv u svojoj komunikaciji.

Lav

Lav je znak koji voli da bude u centru pažnje, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti hrabra i samopouzdana. Može da se ponaša kao da mu je potpuno svejedno, čak i ako ga je zapravo dirnula poruka. Može da bude ponosan i arogantan u svom odgovoru, pokazujući svoju nezavisnost i nepovredivost. Može izbrisati poruku i nastaviti dalje, bez previše razmišljanja o tome.

Devica

Devica je poznata po svojoj analitičnosti i praktičnosti, pa će njena reakcija na poruku bivšeg biti promišljena. Može da se oseća zbunjeno ili nepoverljivo i pažljivo će izvagati šta će odgovoriti. Može da postavi pitanja ili zatraži objašnjenja, jer Devica voli da ima sve informacije pre nego što donese odluke. Može da se distancira, bez previše pokazivanja emocija.

Vaga

Vaga je znak koji voli da izbegava sukobe i teži ravnoteži, pa će njena reakcija na poruku bivšeg biti diplomatska i suptilna. Može da se ponaša kao da je sve u redu, čak i ako se zapravo oseća malo nervozno ili nesigurno. Može da bude pristojna i uljudna u svom odgovoru i nastojaće da održava harmoniju u komunikaciji. Može da bude oprezna u svom izražavanju emocija, kako ne bi previše otkrila svoja osećanja.

Škorpija

Škorpija je znak koji je poznat po svojoj intenzivnosti i strasti, pa će njena reakcija na poruku bivšeg biti duboka i emotivna. Može da se oseća pomiješano, snažno i osetljivo i njegov će odgovor biti iskren i intenzivan. Može izražavati svoje osećaje ili postavljati zahtevna pitanja, pokazujući svoju duboku emocionalnu povezanost prema bivšem. Može da bude zaigran ili provokativan, ali istovremeno i ranjiv.

Strelac

Strelac je avanturista i optimista, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti razigrana i neobvezna. Može da se ponaša kao da mu je svejedno i odgovarati šaljivim komentarima. Može da bude otvoren i iskren u svojoj komunikaciji, ali će se voditi svojim avanturističkim duhom i neće dopustiti da ga prošlost sputava.

Jarac

Jarac je znak koji teži ozbiljnosti i postizanju ciljeva, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti ozbiljna i kontrolisana. Može da se ponaša distancirano i rerervisano, pokazujući svoju ozbiljnost i posvećenost trenutnom životu. Može da bude suzdržan u izražavanju emocija, ali će verovatno pokazati svoju odlučnost i snagu volje.

Vodolija

Vodolija je znak inovativnosti i nezavisnosti, pa će njegova reakcija na poruku bivšeg biti originalna i provokativna. Može da bude nepredvidiva u svom odgovoru i pokazaće svoju jedinstvenu perspektivu u toj situaciji. Može da bude otvorena za komunikaciju, ali će zadržati svoju nezavisnost i slobodu.

Ribe

Ribe su osetljive, pa će njihova reakcija na poruku bivšeg biti emocionalna i saosećajna. Mogu da se osećaju duboko pogođeno porukom, pa će možda pokazivati svoje emocije i izražavati svoju želju za razumevanjem. Mogu da budu pomalo naivne u svojoj komunikaciji, ali će pokazati svoju duboku emocionalnu povezanost s bivšim.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još