RASTAJALA SAM SE OD STARE SEBE: Danijela Dimitrovska progovorila o razvodu i odlascima kod psihologa

Manekenka Danijela Dimitrovska uvek je nasmejana i pozitivna, a sada je progovorila i o problemima sa kojima se susreće.

Danijela je otkrila da se sa nasiljem preko društvenih mreža susrela još davnih dana, te istakla kako se izborila sa tim periodom, i da je danas ne pogađaju takve stvari:

- Susrela sam se i prevazišla, od 14. godine sam u medijima, vređaju i na nacionalnoj osnovi, i fizički izgled. Naučila sam da razumem te ljude, stvarno mi je žao, jer tim ljudima je potrebna neka vrsta pomoći, pričom sa roditeljima rešavamo to, oni su stariji i iskusniji, ja sam zaista tu bila dosta privržena, i danas je tako, i trudim se i da sa detetom gradim takav odnos, roditelji su najiskreniji prijatelji.

Ona je istakla da redovno posećuje psihologa i da i danas ima terapeutkinju, koja joj je na brzom biranju na telefonu.

- Ja kod psihologa idem od početka svoje karijere, imam svoju terapeutkinju, morate da imate jednu neutralnu osobu, koja će da bude tu, i najmračnije momente da joj kažete, bez osude, ali da te vrati na pravi put - rekla je Dimitrovska.

Nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidžića, Danijela je istakla koliko joj je bilo teško da donese odluku da stavi tačku na brak:

- Teško je to, u tom momentu shvatate da se rastajete od jednog dela svog života, svako ko vam dođe u život, je deo vas, pa i prolaznik na ulici... U tom trenutku sam shvatila da sam se rastajala od neke sebe, koju sam prevazišla, ali kada shvatite da je to prevaziđen deo, onda se radujete onom što dolazi.

Izvor: Blic.rs/Republika.rs
Foto: danijeladimitrovska/Instagram

Pogledajte još