ONA JE PONOSNA ŠTO SAM JOJ JA MAMA: Aleksandra Radović progovorila o roditeljstvu i odrastanju ćerke Nine

Pevačica Aleksandra Radović progovorila je o roditeljstvu, svojoj novoj pesmi, a otkrila je i tajnu svog besprekornog izgleda u 48. godini.

- Nekima se pesma manje dopada, ali ono što je važno jeste da ne mora svaka numera biti remek-delo. Neke numere treba da budu opuštenost, da uživamo uz njih tokom leta - rekla je Aleksandra i dodala:

- Uvek je izazovnije pokušati da "apgrejdujete" sebe. Oslanjamo se na stare saradnike, opet svi se dobro poznajemo. Postoje talentovani mladi ljudi - kaže pevačica, a onda je otkrila koliko je njena ćerka Nina ponosna na to što joj je ona mama.

- Ona je sada napunila 13 godina i ona voli da se zna da sam joj ja mama. Ponosna je. Vreme leti, biti roditelj je najveća obaveza i odgovornost. To je moj fokus, a na drugom mestu je posao - poručila je Aleksandra i otkrila tajnu svog mladalačkog izgleda.

- Ne mogu reći da se ne negujem, to je tako od mojih dvadesetih. Uvek sam bila posvećena svojoj koži, koristila dobru kozmetiku. Treniram stalno, 4 do 5 puta nedeljno i normalna ishrana. Ima i do genetike, naravno - rekla je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: alexandradovic/Instagram

Pogledajte još