TO JE ŽELJA MOJIH FANOVA: Milica Pavlović otkrila da li će predstavljati Srbiju na "Pesmi Evrovizije"

Pevačica Milica Pavlović već duže vreme slovi za ozbiljnu kandidatkinju da našu zemlju predstavlja na prestižnom muzičkom takmičenju "Pesma Evrovizije".

Imajući u vidu njenu dosadašnju karijeru, kao i scenske nastupe koji mogu da pariraju svetskim zvezdama, mnogi upravo Milicu vide kao savršenog predstavnika Srbije.

Ona nije javno govorila o ovoj temi, tako da je sve manje-više bilo na nivou želja i nagađanja. Sve do sada. Pevačica je nedavno u razgovoru s medijima istakla da zna za ovu želju svoje publike, kao i da joj fanovi konstantno pišu na ovu temu, ali da je ona još uvek vrlo neodlučna.

- To je želja mnogih mojih fanova i drago mi je zbog toga. Ali ja iskreno ne znam kad bih našla vremena za to. Možda, otkud znam, ajde... Ne znam šta da kažem... Ja s jedne strane bih, a sa druge ne bih. Tu sam negde, klackam se između. Aj, polako, videćemo! Svakodnevno imam pun inboks s tim pitanjem - istakla je Milica.

Podsetimo, Pavlovićeva je ove godine više puta pominjana u kontekstu Evrovizije, zbog ovogodišnje predstavnice Izraela i pesme koju je ona još 2019. prepevala na srpski jezik. U pitanju je pesma "Bezobrazan", koja se u našoj verziji zove "Riba de luks". Ova numera izašla je na Miličinom prošlom albumu "Posesivna" 2022. godine, a tekst za hit napisali su pokojni Marina Tucaković i njen sin Milan Laća Radulović.

Izvor: Kurir.rs
Foto: senoritamilica/Instagram

Pogledajte još