IDEALAN SPOJ: Nataša Bekvalac i Saša Matić kao prevaranti u novom hit duetu (VIDEO)

Nataša Bekvalac i Saša Matić saradnju su dogovorili gotovo u dahu, a ovaj poseban duet namenski za njih napisali su Dejan Kostić i Dragan Brajović Braja.

- Nataša je oduvek bila sinonim za emociju, doslednost sebi i sve što je dotakla, pretvorila je u ljubav. Od prve do poslednje pesme, traju i pričaju umesto nje, o njoj. Naša pesma, pričaće sad umesto nas. Morala se desiti. I hvala ti draga Nataša što sam je mogao otpevati baš sa tobom - napisao je Saša Matić na svom Instagram profilu pre nekoliko dana i najavio ono što su mnogobrojni fanovi dve muzičke zvezde godinama čekali - zajedničku pesmu "Prevaranti" koja će, sigurni smo, obeležiti i ovo leto i ovu godinu.

Foto: Promo

- Oduvek sam mu se divila i pred njegovim glasom i bićem uvek stajala mirno. Sada je čast pripala baš meni, da leđa o leđa, rame uz rame, stanem uz njega. Sa ljubavlju. I velikim poštovanjem. O pesmi i muzici se ne govori, zato ni ja neću. Zahvalna sam Saši što me je istrpeo, ispunio sve želje i što je džentlmen kakav se retko sreće - rekla je Bekvalčeva, koja je ovim duetom odlučila da prekrati čekanje svojim fanovima do novog albuma na kom predano radi mesecima.

Spot za pesmu "Prevaranti" koji je režirao Miloš Nadaždin dostupan je na YouTube kanalu Nataše Bekvalac, a od ponedeljka i na svim digitalnim platformama. U spotu se pojavljuje poznati maneken Danijel Aleksić.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još