FOTOGRAFI VENČANJA OTKRIVAJU: Koja tri znaka ukazuju da brak neće dugo trajati?

Fotografkinja Šajla Herington istakla je tri ključna znaka da je brak verovatno osuđen na propast. Do ovih zaključaka došla je u razgovoru sa kolegom fotografom venčanja koji ima već 15 godina iskustva.

Supružnik koji se fotografiše bez partnera

- Prvi pokazatelj je da ako je jedan od supružnika snimi više od tri porodične fotografije bez drugog supružnika. To mi je nekako logično, jer možda ćeš na nekoliko fotografija ostati nasamo sa mamom i tatom, ali izbaciti partnera sa više od tri fotografije čini mi se malo sumnjivim - rekla je Herington.

- Na kraju krajeva, dan venčanja je u znaku proslave vaše veze, a izostavljanje supružnika na fotografijama najvažnijeg romantičnog događaja čini se malo čudnim.

Priče koje izostavljaju jednog od supružnika

Zanimljivo, druga tačka koju je Herington istakla bila je da ako mladoženja ili deveruše izostavljaju spominjanje supružnika u svojim govorima, to je obično crvena zastava.

Ne provode vreme sa svojim supružnikom na venčanju

Mislim, upravo ste se venčali/la sa ovom osobom. Ako ne želite da sa njom provodite vreme na svom venčanju, koliko onda vaša veza može da bude zdrava?

- Poslednji pokazatelj je da će jedan od supružnika provoditi više vremena sa prijateljima ili sa porodicom na svadbi, a ne sa svojim supružnikom - govori Herington.

Na kraju, sve veze su različite i samo će ljudi unutar stvarnih odnosa da znaju šta im odgovara, zar ne? Ako postoje znakovi problema koje možete da rešite, verovatno je najbolje rešenje da ih iskreno sagledate i vidite koji su sledeći koraci najprikladniji.

Izvor: Miss7.24sata.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još