PEVAČICA ZAPOČINJE ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA DEČKOM: Sanja Vučić kupila stan na Vračaru vredan 270.000 evra

Pevačica Sanja Vučić dugo je živela kao podstanar, a kako prenose domaći mediji, ona je sada kupila stan za 270.000 evra na Vračaru.

Naime, kako se dalje navodi, luksuzna nekretnina u elitnom delu prestonice ima 90 kvadrata, a Sanja planira da se useli u stan u septembru.

- Sanja je za stan štedela godinama! Još dok je bila u popularnoj ženskoj grupi ostavljala je novac sa strane kako bi jednog dana sebi obezbedila krov nad glavom. Od kada se iz Kruševca preselila u Beograd ona je bila podstanar. Prijatelj joj je pomogao da kupi stan u izgradnji. Za kvadrat je izdvojila 3.000 evra, a pošto stan ima 90 kvadrata iskeširala je 270.000 evra - kaže dobro obavešteni izvor i otkriva kako izgleda pevačicina nekretnina:

- Stan ima dnevnu i dve spavaće sobe, kuhinju sa trpezarijom, dva kupatila i ogromnu terasu. Jednu spavaću će verovatno da pretvori u radnu sobu, u kojoj će da piše muziku. Zgrada ima portira i kamere, ali i privatan parking za stanare.

Vučićeva je sačuvala pare i za sredivanje stana.

- Osim vrtoglave cifre koju je dala za svoj budući dom, Sanja je angažovala i arhitektu da joj pomogne oko njegovog uređenja. Poručila je i nameštaj po meri koji se uveliko radi. U svemu joj pomaže i mama, koja na terasi sadi cveće, postavlja lampe, ljuljaške... Viđam je svakog dana kako briše prozore i svojoj mezimici ispunjava sve želje - kaže izvor.

Sanja planira da se useli sa dečkom.

- Sanja bi trebalo da se useli u septembru, a dotad će živeti kod njega u Novom Sadu. Razgovaraju i o tome da Nenad pređe kod nje i da nastave zajednički život u Beogradu, ali još nisu doneli definitivnu odluku. Neko vreme će verovatno biti na relaciji Beograd - Novi Sad zbog posla - završio je izvor.

Izvor: Informer.rs
Foto: sanjalilwolf/Instagram

Pogledajte još