BILO JE I VREME, 11 GODINA SAM BILA PODSTANAR: Sanja Vučić progovorila o luksuznom stanu koji je kupila na Vračaru i udaji za dečka Nenada Cicmila

Pevačica Sanja Vučić jedna je od najangažovanijih ovog leta. Njen moćan glas i talenat da napravi dobru atmosferu pun su pogodak za gazde klubova, koje se utrkuju da je zovu.

Sanja je otkrila sve o novom stanu koji je kupila, ali šta joj majka zamera.

- Neću živeti sa dečkom i dalje sam na relaciji Novi Sad - Beograd. Radila sam vredno i drugo da bih mogla sebi da priuštim jedan stan. U Beogradu sam podstanar evo već 11 godina, mislim da je bilo vreme - rekla je Sanja i dodala:

- Štedim novac, ono na šta najviše trošim je taksi i hrana. Moda je ipak prolazna, ne trošim na krpice, bitno je da mi bude udobno.

Pevačica se ranije borila sa viškom kilograma, a sada je progovorila o svom odnosu sa hranom.

- Mnogo volim da jedem. Teško mi je toga da se odreknem. U poslednje vreme sam prestala da treniram da bih imala život i snage da radim sama. Videćemo kako će taj odnos između mene i hrane da se odvija, ali i dalje sam ješna. Uskoro izlazi moja nova pesma "Zelenooka", mnogo sam uzbuđena, biću plavuša u spotu.

Iako mnoge njene koleginice to nikada ne bi uradile, Sanja je na Instagram postavila fotografiju na kojoj je potpuno prirodna.

- Tog dana sam sebi bila lepa, podelila sam fotografiju bez šminke i filtera. Mislim da je ljudima muka od fotošopa. Majka mi je zamerila, rekla mi je da to ne smem da radim jer sam javna ličnost, ali mene to ne dotiče.

Kako već neko vreme uživa u ljubavi sa dečkom Nenadom Cicmilom, Sanja je otkrila da li planira da stane na "ludi kamen".

- Još uvek ne razmišljam o udaji, kad bude bilo - znaćete.

Izvor: Blic.rs
Foto: sanjalilwolf/Instagram

Pogledajte još