PRONAĐITE PRAVE: Koje "magične" reči će razoružati znake Zodijaka?

Svakog od nas moguće je "kupiti" zahvaljujući malim, slatkim rečima upućenim u pravom trenutku. Ponekad je samo izazov pronaći prave reči.

Takođe, ako želite da osvojite srce osobe koja vam se sviđa, biće vam potrebna pomoć zvezda. Horoskop vam otkriva tajnu kako dobiti naklonost svakog znaka Zodijaka na najlakši način.

Ne morate da tražite nešto konkretno, važno je dakle, da pronađete prave reči.

Ovan

"Sjajno! Nikada nisam video da je neko tako nešto uradio!"

Pun energije i ideja, Ovan je lider svakog tima. Samo ga podsetite da je on jedini.

Bik

"Kako je lepo i senzualno!"

Niko ne ceni lepotu više od Bika. Ova rečenica bukvalno budi jedinstvenu emociju kod Bikova. Ako je Bik želeo da podeli svoja zapažanja sa vama, nemojte ga ostaviti bez pozitivnog komentara.

Blizanci

"Šta ćeš probati sledećeg puta?"

Nove ideje su univerzalni izvori za Blizanca. Kreativnost je njihovo gorivo. Dakle, podstaknite ga da stvori nešto jedinstveno.

Rak

"Možeš da ostaneš kod kuće i danas, a ja ću napraviti ukusnu večeru".

Uprkos činjenici da Rak voli da kuva, on voli kada oseti da brinete o njemu. Što se više brinete o njemu, više pažnje će vam posvetiti.

Lav

"Ne mogu da prestanem da se divim!"

Verovatno niko ne voli uspeh i pažnju više od Lava. Dokle god su komplimenti iskreni, on će obožavati svoju jedinu kraljicu.

Devica

"Ne razumem. Molim te, pomozi mi da shvatim!"

Devica je smirena i voli da analizira svaku situaciju. Ne postoji zadatak koji ona ne može da reši. Devica je još srećnija kada vam je potrebna njena pomoć.

Vaga

"Želim da znam tvoje mišljenje."

Dajte Vagi priliku da bude deo nečeg važnog i videćete kako njene oči sijaju.

Škorpija

"Ti si jedini sa kim mogu da razgovaram o tome..."

Škorpija ceni iskrenost i poštovanje. Kada delite tajnu sa njima, osvojili ste njihovo srce i oni će verovati sve što kažete.

Strelac

"Zašto se ne bismo spakovali i otputovali negde?"

Čak i ako niste zapravo planirali putovanje u bliskoj budućnosti, pomisao na to će zagrejati srce Strelca. On voli avanture, tako da će ga vaša želja obradovati.

Jarac

"Niko ne može da uradi ovo bolje od tebe!"

Jarac ima retku kombinaciju ambicija, strpljenja i odgovornosti. Malo laskanja će podstaknuti Jarca da se zalaže još više na poslu.

Vodolija

"Možda je bolje, ako uradimo stvari drugačije?"

Vodolija uvek želi da se razlikuje od ostatka sveta. Podrška i uverenje da niko nije to učinio pre nje, će učiniti da bude samo vaša.

Ribe

"Osećam se mnogo bolje sa tobom!"

Saosećanje i simpatije uvek dolaze sa Ribama. Ukoliko Ribe osete emotivnu vezu sa vama, uvek će imati snage da vas usreće.

Izvor: Ženski Magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još