USKORO ĆE NAS BITI ČETVORO, POTREBAN NAM JE VEĆI STAN: Jovana Tomić Matora otkrila da posle venčanja sa Anitom Stanojlović kupuje još jednu nekretninu u Beogradu

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović uživaju u zajedničkom životu nakon venčanja, a Anitin sin Aleksej prešao je da živi sa njima, te su njih troje u Matorinom stanu.

Jovana je izjavila da želi da se podvrgne vantelesnoj oplodnji, a sinoć je u lajv uključenju na svom profilu na društvenoj mreži Instagram otkrila da planira da proda stan u kojem sada živi.

- Iskreno, jedva čekam da zatrudnim, radićemo na tome. Planiram da prodam ovaj stan u kojem smo sada, on je za mene bio savršen, jer sam bila sama, ali sada su tu Anita i Aleksej, još kada stigne i beba, treba nam veći - rekla je Matora dok je spremala večeru i dodala:

- Mnogo sam vezana za ovaj stan, videću da kupim neki ovde isto, ima zgrada prekoputa koja je u izgradnji pa možda tu pazarim stan.

Jovana je podsetila fanove da će uskoro naprviti veliku svadbu u Srbiji, s obzirom na to da su se ona i Anita samo venčale u Crnoj Gori.

Izvor: Pink.rs
Foto: matora23/Instagram

Pogledajte još