MAŠTALE SMO O NAŠOJ SVADBI: Sanja Stanković progovorila o venčanju Jovane Tomić Matore i neostvarenim planovima

Bivša zadrugarka Sanja Stanković otkrila je medijima kako se osećala kada je njena bivša partnerka Jovana Tomić Matora stupila u brak sa Anitom Stanojlović.

- To sa Matorom je završeno poglavlje za mene. Ja i dalje i ne znam zašto mene ljudi zovu za komentar kada se nešto dešava u njenom životu - izjavila je Sanja, a onda je priznala da je tokom veze sa Jovanom maštala o svadbi:

- Pričale smo o tome, maštale smo o svadbi zajedno. Probala sam sa njom, bilo mi je lepo, ali nije trajalo. Više u mom životu, žena neće biti, mislim emotivno - izjavila je Stankovićeva i pohvalila Matorin izbor i Anitu kao devojku.

- Lepa je devojka baš, mlada je. Mora da poradi na nekim stvarima, želim im sve najbolje. Savetovala bih je da neke stvari u tom odnosu s Matorom zadrži za sebe - rekla je Sanja.

Podsetimo, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora krunisale su svoju ljubav brakom po izlasku iz rijalitija "Zadruga 6". Nakon ceremonije održane u Crnoj Gori, gde je sklapanje istopolnih brakova dozvoljeno, njih dve su se vratile u Srbiju i otpočele zajednički život.

Izvor: Pink.rs
Foto: mrs_s.happy/Instagram

Pogledajte još