HARIZMATIČNI LIDERI: Kakve su zapravo osobe rođene u avgustu?

Bebe rođene u avgustu su ili Lavovi ili Device po horoskopskom znaku. Lako ih je zavoleti jer imaju vrlo čvrste karakterne osobine.

Sedam zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u ovom mesecu:

Pouzdane, snažne i organizovane

Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni, te ponosni i harizmatični. Device su vrlo organizovane, precizne, praktične i pouzdane. Isto su harizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

Prirodno jake vođe

Upravo zbog svoje harizme i velikog pouzdanja, osobe rođene u avgustu često znaju da se nađu na vodećim i čelnim mestima.

Međusobno kompatibilne

Lavovima vlada Sunce, te su oni zbog toga vrlo strastveni. Device, kojima vlada Merkur, odlične su u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se nadopunjuju i stvaraju jednu lepu ravnotežu u vezi.

Najmanje složne s Vodolijama i Ribama

Znak koji se nalazi tačno preko puta vašeg na krugu horoskopskih znakova je onaj s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će Lavovi i Device najmanje biti kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

Vrlo pametna, ali i tvrdoglava deca

Lavovi i Device su vrlo pametni već od malih nogu. No, zbog njihovih snažnih karaktera i inteligencije znaju da budu prilično tvrdoglava deca.

Često u centru pažnje

Lavovi su ti koji vole da budu u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni i ne vole da se pridržavaju pravila. Puno umetnika i glumaca je rođeno u ovom znaku. Veliki broj Lavova radi u industriji zabave upravo jer su vrlo harizmatični.

Generalno dobri učitelji

Oba horoskopska znaka su dobri učitelji. U učionici, ali i izvan nje. Pažnju s lakoćom mogu da usmere na sebe, pa im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Takođe, mogu biti odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

Izvor: Zadovoljna.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još