INTIMNA CEREMONIJA NA TAJNOJ LOKACIJI: Svi detalji venčanja ministarke Dubravke Đedović i Damira Handanovića

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović i njen partner, kompozitor i direktor CEBEF-a, Damir Handanović danas staju na ludi kamen.

Oni su odlučili da se venčaju u tajnosti na jednom imanju sa restoranom i ljubav proslave sa članovima porodice i odabranim prijateljima.

- Dubravka i Damir odlučili su se za romantični restoran u staklu, a među zvanicama će biti članovi njihove porodice i bliski prijatelji. Naravno da će biti skupocenih pića, "Moet" će se točiti kao i vina renomiranih vinarija. Što se tiče pevača na svadbi, očekuje se da će zapevati Saša Matić, Katarina Grujić i Maja Berović, koji su ujedno Handanovićevi saradnici i prijatelji - kaže izvor i dodaje:

- Gosti svadbenog veselja biće i drugi ministri, Ivica Dačić će doći sa suprugom, sinom i ćerkom i, koliko znam, smešten je za istim stolom sa Cecom Ražnatović i njenom porodicom.

Podsećanja radi, Dubravka Đedović i Damir Handanović već neko vreme su u emotivnoj vezi.

Upoznali su se sasvim slučajno, zahvaljujući tenisu, na sportskoj manifestaciji "Serbia open".

Posle samo nekoliko dana poznanstva, kako prenosi "Hello", Damir Handanović joj je rekao da će jednog dana živeti zajedno, čemu se ona tada smejala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

Dubravka je, inače, bila udata za bivšeg ragbistu i triatlonca Kristofa Negrea, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

Inače, Damir je poznat u javnosti kao neko ko je zaslužan za veliki broj hitova i sa saradnjom sa najvećim izvođačima sa prostora bivše SFRJ. On je kompozitor, aranžer i producent, a iza sebe ima preko 460 autorskih dela. Handanović godinama sarađuje sa velikim zvezdama kao što su Svetlana Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Lepa Brena, Saša Matić i mnogi drugi. Takođe, Damir se direktor CEBEF-a, ustanove kulture Grada Beograda koja organizuje manifestacije od značaja za grad.

Foto: Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno - YouTube/PrintScreen

Izvor: Informer
Foto: dubravka.djedovic/Instagram

Pogledajte još