RASPLAMSAJTE STRASTI U SPAVAĆOJ SOBI: Šest poza iz Kama Sutre dovešće vas do intenzivnog orgazma

Kama Sutra je drevni rukopis koji se bavi umetnošću vođenja ljubavi. Sastavljen je od 1.250 poza i podeljen u 36 poglavlja. Postoji mnogo poza koje Kama Sutra preporučuje, a u nastavku teksta otkrijte šest seksi poza koje možete primeniti u erotskim avanturama.

"Makaze"

Lezite i stavite jastuk ispod kukova za udobnost, dok vaš partner kleči na kolenima ispred vas. On će podići vaše noge do zglobova, šireći ih jednu od druge dok prodire duboko u vas. Izuzetno stimulativna za njega i vas, ali za maksimalnu penetraciju, on mora da vodi računa da vas ne povredi. Ovo možete pokušati i na kuhinjskom stolu. Ukoliko vaš partner stoji na ivici stola - on će vas izludeti. Kada prodre u vas, prekrstite noge, na taj način ćete oboje osetiti uzbuđenje, držeći ga čvrsto u sebi.

"Rak"

Wow-faktor ove pozicije leži u lakoći sa kojom možete stimulisati G-tačku. On leži na leđima sa kolenima blago podignutim. Sa licem okrenutim prema partneru, vi sedate na njega, dok su noge ispružene čvrsto iza ramena. Stavite ruke na kolena za podršku.

"Jahanje konja"

Vaš partner sedi prekrštenih nogu, pridržava svoju težinu sa ispruženim rukama iza njega. Vi sedate na njega, klečeći u njegovom krilu dok on prodire odozdo. Nivo penetracije zavisi od vas. Partner se može nasloniti leđima na zid, kako bi bio stabilan, ruke su slobodne i može nastaviti sa nestašnim milovanjem.

"Doggy Style"

Ova Kama sutra poza obezbeđuje zadovoljstvo postavljanjem vagine pod idealnim uglom za udaranje u G-tačku, iznova i iznova od prvog pritiska. Oslonite se na kolena, sa rukama ispred vas za ravnotežu i podršku. Držite glavu dole i pokušajte da ne savijete leđa dok on kleči iza vas.

"Stisak"

U ovom položaju vaš muškarac će biti na "sve četiri" podignut iznad vas, leži na leđima i podiže kukove gore prema preponama. To će omogućiti penetraciju.

"Vodopad"

Vaš partner sedi sa nogama ispruženim ispred sebe. Sedite naspram njega sa nogama podignutim tako da budu preko njegovih ramena. Prepustite se uživanju dok vam on stimuliše klitoris i grudi rukama. Nije potrebno mnogo vremena da shvatite zašto je ova ova poza dobila ime vodopad!

Izvor: Ženski Magazin
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još