GALA PROSLAVA U PEĆINCIMA: Darko Lazić će na svadbu sa izabranicom Katarinom potrošiti 100.000 evra

Folk pevač Darko Lazić i njegova supruga Katarina zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav u decembru prošle godine u Novom Sadu, a uskoro će organizovati veliko svadbeno veselje.

Naime, Katarina i Darko su 14. avgusta napravili zajedničku žurku na bazenu, te su proslavili svoje devojačko i momačko veče. Oni su do zore slavili i pevali sa prijateljima. Uslov budućih mladenaca za sve zvanice je bio da dođu obučeni u belu boju. Buduća mlada je blistala u uskoj beloj haljini, koja je istakla njenu vitku liniju na kojoj bi joj pozavidela svaka žena. U jednom momentu se kuma Andreana Čekić latila mikrofona, dok je budući mladoženja udarao u bubnjeve.

Podsetimo, Darko i Katarina su građanski brak sklopili 8. decembra 2022. godine u prisustvu svega nekoliko ljudi, a uskoro će napraviti veliko svadbeno veselje za oko 500 zvanica. Svatovi će doći iz svih krajeva planete, tu će biti i mnoge Darkove kolege, kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković i ostali.

Izvor za "Blic" otkriva da su pripreme za svadbu uveliko u toku, kao i da su Darko i Katarina veoma uzbuđeni.

- Iako mu ovo neće biti prva svadba, Darko je veoma uzbuđen i ne može da dočeka dan svadbe kao i da vidi Katarinu u venčanici. Njih dvoje su sve isplanirali, do najsitnijeg detalja. Ne žele da se desi bilo kakav propust već da sve bude besprekorno, te da to bude dan za pamćenje o kojem će se dugo pričati - kaže izvor i dodaje:

- Darko ne žali ni dinara kada je svadba u pitanju. U proteklom periodu je dosta nastupao upravo da bi imao dovoljno novca da svaku Katarininu želju ispuni. Oni su se odlučili za jedan restoran u Pećincima, a za sada je poznato da je Darko izdvojio oko 100.000 evra za svadbu.

Kako kaže izvor koji je blizak Darku i Katarini, ona će promeniti haljinu u toku večeri.

- Kaća je uzela i jednu kratku belu haljinu kako bi u toku večeri mogla da se preobuče, opusti i zaigra zajedno sa Darkom i gostima. Umeju da se sporečkaju jer ponekad imaju različita mišljenja oko organizacije i dekoracije, ali uvek dođu do kompromisa - kaže izvor i dodaje:

- Gostima je provod zagarantovan te večeri. Sprema se i raskošan vatromet, dok će torta biti na nekoliko spratova sa njihovim inicijalima. Darkova prva žena, Ana Sević je dozvolila da ćerkica Lorena prisustvuje očevoj svadbi, dok su Darko i Katarina pozvali na svadbu Darkovu bivšu verenicu Marinu sa njihovim zajedničkim sinom Aleksejom.

Izvor: Blic.rs
Foto: katarinalazic_24/Instagram

Pogledajte još