ŽELJKO GA TRAŽI: Miljana Kulić grcala u suzama zbog Nenada Macanovića Bebice (VIDEO)

Voditeljka Ana Radulović sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila učesnike "Zadruge 6" Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu.

Miljana je progovorila o svom raskidu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Bebica je lagao da se ne čuje sa majkom, ja sam to proverila kad sam joj sa drugog broja poslala poruku u njegovo ime i ona mi je odgovorila. On mi je pričao da ne voli ni svoju ženu, ni decu, dečije igračke koje smo kupovali je bacao u kantu, a govorio je da je odneo. Lagao je. Ja sam ga jednostavno zavolela kao čoveka i pričala sam mu da ne mogu da prevaziđem toksičan odnos sa Zolom koji sam imala. Trudila sam se da ga zavolim kao muškarca. On je sa mnom sedeo i tipkao aparate, a mogao je da pozove Mariju. Sama sam prevazišla sve - rekla je Miljana.

Telefonskim pozivom u emisiju se uključio gledalac.

- Zolu želim da posavetujem da ako uđe u sedmicu i ako Miljana bude tamo, da je se kloni - rekao je gledalac.

- Mislim da neću ući, a Miljani želim sve najbolje. Moja najveća bitka bi bila borba da ona i ja nemamo ništa i ja bih pobedio - rekao je Zola.

- Bravo, totalno se slažem - rekao je gledalac.

- Ti si fan Ivana Marinkovića. On deset dana posle rođendana nije pozvao, nije se ponudio da učestvuje u rođendanu, a ja se služim činjenicama, istinom i argumentima - rekla je Miljana.

- Miljana ja sam to iskritikovao. To što ga podržavam u "Zadruzi" ne znači da ga podržavam privatno - rekao je gledalac.

- On je Željku pričao kako će voditi Jelenu i Beku na more - rekla je Kulićeva.

- Znaš kako malo je neugodno upadati nekome u reč, ali za neke stvari ja stvarno imam argumente. Bebicu uopšte ne branim, ali sad im je neradnik i ne zna ništa, a Marija ga je hvalila na sva usta - rekao je Čolić.

- On je do poslednjeg dana bio idealan, a onda je digao sve četiri u vis i napisao živela sloboda. Objavio je broj moje mame i željan je medijske pažnje. Šta reći o čoveku koji je na profilu od šest hiljada pratilaca napisao da je javna ličnost. Razočarala sam se, nikad mi nije rekao i ne plačem jer patim za njim, ja sam razočarana u ljude. Željko me i dan danas pita gde je Nenad, takva mi je sudbina. Do poslednjeg dana me je držao kao kap vode na dlanu. Nije čika Toma džabe digao ruke od njega - rekla je Miljana.

- Je l' ti teško kad ga Željko traži? - pitala je voditeljka.

- Ne traži, samo pita gde je kao i za Ivana kad nije zvao deset dana, sad više i ne pita. On laže da se vratio kod oca u firmu, nije se vratio. Nemam razloga da lažem - rekla je Kulićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još