VRUĆINA IM NE MOŽE NIŠTA: Kojih pet znakova Zodijaka su ljubitelji leta i visokih temperatura?

Nekim znacima Zodijaka ni velike vrućine ne mogu da pokvare raspoloženje, naprotiv, još jače zablistaju. Zvezde su otkrile pet najvećih ljubitelja leta među horoskopskim znacima.

Ovan

Kao vatreni znak, Ovnovi najviše prosperiraju leti. To je doba godine kada oni zablistaju i pokažu najbolju verziju sebe. Više vole vrućine i vruće mesece podnose bolje od hladnih zimskih noći. Ovnovi jednostavno vole letnju sezonu, to je njihovo vreme za napredak i njihova ličnost najbolje dolazi do izražaja tokom tog godišnjeg doba. Ovnovi su najaktivniji i najviše raspoloženi za sport i rekreaciju pa se rado prepuštaju letnjim aktivnostima, poput plivanja i ronjenja, što im pomaže da se osećaju sveže i preporođeno.

Blizanci

Pripadnici ovog vazdušnog znaka vole da izlaze i zabavljaju se. Za njih se život sastoji od druženja, zabave i upoznavanja ljudi koji razmišljaju slično kao oni, a leto je idealno vreme. Tada su Blizanci u svom elementu, spremni za koketiranje, nose laganu i ležernu odeću koja im omogućava da se osećaju slobodno i da se super provedu. Blizanci se smatraju najdruštvenijim znakom horoskopa i za njih je leto najbolje vreme za druženje s drugima. Partiji na bazenu, avanturistička putovanja i slične aktivnosti za njih su pojam najbolje zabave.

Lav

Lavovi vole sunce i sve u vezi leta. Ovaj vatreni znak najsrećniji je kada je na suncu, kada sedi uz jezero, more, ili uživa na žurki na bazenu, a u lepoj laganoj haljini, japankama i sa naočarima za sunce je u svom najboljem izdanju. Uživanje pod suncem za Lavove je od esencijalne važnosti, a jednako važno im je da u njihov dom ulazi dovoljno prirodne svetlosti. Letnji meseci su najbolje doba godine za Lavove koji mnogo više vole vrućinu nego hladnoću. To je vreme kada oni zablistaju, posebno uživaju u sunčanju i ispijanju hladnih koktela što ih održava svežim, aktivnim i dobro raspoloženim. Plivanje im pak pomaže da zaborave na brige i probleme i da se prepuste trenutku.

Strelac

Pripadnici ovog znaka vole i da se greju pod suncem i da idu u uzbudljive avanture. Leto je doba kada su Strelci najaktivniji i kada najviše vole da provode vreme u prirodi. Vole kada su stvari jednostavne i kada se samo pokrenu, bez puno filozofiranja. U letu vide priliku za izlaske, druženja, partije i odlazak na more s prijateljima. Njihovoj avanturističkoj duši potrebna je samo sloboda kako bi mogli da putuju i dobro se provode. Pri uživanju u morskim čarolijama, Strelac će rado pokazati i svoj novi kupaći kostim i figuru koju je tesao tokom godine.

Ribe

Ribe uvek sanjare o srećnijim vremenima i maštaju o zemlji iz snova u kojoj je sve savršeno. A upravo leto je doba kada su najsrećnije i najaktivnije. Sanjariti u vlastitoj zemlji čuda punoj cveća za njih je najbolji mogući način da žive svoj život, pa im je leto najdraže godišnje doba koje nudi bezbroj prilika za to.

Izvor: Zadovoljna.nova.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još