NOVINAR PAMETNO ULAŽE: Marko Đedović kupuje stan u Beogradu na vodi

Na oduševljenje brojnih gledalaca, učesnik "Elite", novog projekta Televizije "Pink" koji s emitovanjem kreće 3. septembra, biće i popularni novinar Marko Đedović koji uoči ulaska u rijaliti užurbano završava sve obaveze i planove, a jedan od njih je, kako piše Pink.rs, kupovina nove nekretnine, i to u Beogradu na vodi.

Za razliku od brojnih učesnika rijalitija, Đedović je svoj zarađeni novac rešio da pametno investira, te je nakon kupovine luksuzne nekretnine u prestonici, gde živi, rešio da svoju imovinsku kartu upotpuni još jednim stanom, i to u elitnom naselju Beograd na vodi, gde cene kvadrata vrtoglavo skaču.

Paparaco Pink.rs-a juče ga je uhvatio u Beogradu na vodi, na korak do potpisivanja ugovora o kupovini stana.

Naime, budući da je sebi odavno već obezbedio "krov nad glavom", Marko je rešio da novac pametno investira u kupovinu manje nekretnine, od četrdesetak kvadrata, u ovom luksuznom naselju, te da ga izdaje kao "stan na dan", što bi mu se višestruko isplatilo.

Kako otkriva izvor blizak Đedoviću, jednokratno iznajmljivanje manjih stanova u ovom elitnom delu Beograda, koji je pun stranaca, ali i naših imućnih ljudi, veoma je unosno, te bi novinar u ovom slučaju "debelo" zaradio i unovčio nekretninu koja ostaje u njegovom vlasništvu.

Đedović ovih dana, užurbano razgleda stanove i prikuplja neophodnu dokumentaciju, ne bi li, čim se odluči za onaj odgovarajući, rešio sve birokratske zavrzlame i spokojan ušao u "Elitu", gde ga gledaoci s nestrpljenjem iščekuju, dok ga se budući cimeri uveliko pribojavaju.

U prilog ovim saznanjima govore i paparaco fotografije - umesto da poslednje vrele dane avgusta provede na nekom od bazena ili kupališta, Đedović se "bacio u biznis", te je non-stop telefonirao i listao dokumentaciju koju čuva u fascikli.

Izvor: Pink.rs
Foto: marko_djedovic/Instagram

Pogledajte još